Cleopatra Plus

Go Back
Cleopatra Plus

Ketemu ratu-ratu Mesir pungkasan ing game iki sajarah Cleopatra Plus lan lelungan mesin wektu kanggo nggayuh Mesir kuna. Cleopatra Plus minangka bagean saka seri saka slot Cleopatra dirancang lan dikembangaké dening gawe saka Gaming Teknologi International adhedhasar ing London. Game nawakake akeh opsi sisan entuk kanggo pemain lan kanthi mangkono IGT wis entuk ageng saking seri iki saka slot.


Cleopatra Plus

About pangembang

IGT iki markasé ing London karo kantor utama ing Providence, Las Vegas kang pusat game, lan Roma. Organisasi iki ngoperasikaké ing luwih saka 100 negara ing donya lan duwe utang menyang ekonomi saka ukuran lan turah mbrawah saka dana ing tangan, wis akeh opsi bonus kanggo kurban kanggo pemain ing game digawe dening wong-wong mau. Perusahaan iki mrodhuksi macem-macem formulir teknologi game bebarengan karo game slot kanggo casinos online lan offline.

About Game

Cleopatra Plus wis 5 reels lan 40 paylines sing ana kanggo pemain. Ana akeh opsi mbayari ing wangun fitur bonus ing game iki.

Cleopatra Plus

  • Feature Level Up- Ngijini pamuter entuk miturut kualitas lan duration saka game main, kang ngijini wong mbukak kunci tingkat sing luwih.
  • bonus Map- Menehi pamuter peta nuntun kang digunakake nalika bonus Cleopatra aktif. Uga menehi giliran free.
  • Free giliran Bonus- menehi 5 giliran free karo 1x multiplier
  • Cleopatra Bonus- Kanthi bantuan saka map bonus, sampeyan bisa menang nganti 30 tambahan giliran free karo nganti 5x multiplier utawa 10 super giliran karo 50x multiplier. Nanging iku kabeh gumantung ing tingkat sing wis dikunci.
  • Cleopatra, kang ing dibandhingke alam bébas alam bébas lan, Anugrah hadiah paling saka game yen sampeyan bisa njaluk 5 wong bebarengan ing payline ing. wilds The dibandhingke ningkatake kemungkinan saka menang luwih. The 2 wilds menehi multiplier 2x nalika lagi dibandhingke.
  • Game wis bali kanggo persentasi pemain 95% kang cukup prayoga.


Cleopatra Plus

putusan

Tombol kanggo muter lan entuk payouts ageng saking Cleopatra Plus kanggo muter liyane lan liyane sing cetha ngerti aturan. game wis ngatur kanggo njupuk manungsa waé saka pemain tengen malah karo kualitas Graphic kurang lan uga senadyan kasunyatan simbol sing ora apik lan kreatif kanggo hubungané karo tema Mesir kuna.