Golden Jungle

Go Back
Golden Jungle

01Apa sampeyan ora curious kanthi jeneng saka slot Golden Jungle? Sampeyan kudu saben alesan dadi. casino free giliran ora simpenan dibutuhake game slot ndadekke kowe kabeh formulir akeh ngurmati emas sing bisa tau mikir.

Adorning reels sing gates Golden, pranatan, dhampar emas, artefacts, Golds dering ditempelake karo watu larang lan apa-apa lan kabeh saka emas. casino free giliran ora slot dibutuhake simpenan digawe karo tema sajarah Indian. Sajarah Indian dikenal dening kerajaan makmur akeh raja Indian sing umuk saka potensi ing saben pangertèn tembung.


yuta Manic

About developer Golden Jungle

IGT stands for Gaming Teknologi International, perusahaan Amérika sing wis akeh kridit apik kanggo menehi jeneng ing jeneng game slot wiwit 2006. seniman Graphic sawijining tim uga-setya profesional sing tansah Yahoo ing nggawe slot Kalidad karo animasi dhuwur-mburi lan negara saka teknologi gambar.

About Game

Wild lan mbuyarake duwe teges sing padha supaya nuduhake kanggo nggawa menang ageng tengen nang kanthong. Supaya apa sing urutan / kombinasi saka simbol sing ngirim gambar ningali?

iku pisanan pisanan, Golden Jungle slot casino giliran free ora simpenan dibutuhake game wis 50 paylines digawe liwat 5 reels. totoan wiwit saka 50p muter kanggo £ 1,500.

Simbol adorning watu reels Permata, artefacts kaya pedhang, headpieces, kothak hiasan emas ayu, patung gajah, lan gapura emas. Simbol bonus ndhuwur iku 2 simbol burem gambar macan kang nduweni kapasitas kanggo Multiply saham dening 40 nalika kesawang 5 tengen reels.

Patung Gajah alam bébas nalika lawang gerbang kuil Golden simbol buyar.


Golden Jungle

Patung Gajah alam bébas nalika lawang gerbang kuil Golden simbol buyar.

Antara fitur-fitur saka casino free giliran ora simpenan dibutuhake game, review bakal kapacak tanpa nyebut tetep Wild, 4 fitur Plays. kene, sampeyan kudu nglumpukake 4 Patung Idol simbol alam bébas kanggo nggawe reels alam bébas dikunci ing layar. reel dikunci tetep kanggo sabanjuré 4 giliran nggawe kombinasi menang apik tenan kanggo sampeyan. Banjur ana rawuh fitur Bonus Free giliran kang micu dening simbol buyar kaya ing paling slot casino giliran free ora simpenan dibutuhake game. njupuk antarane 3-5 nyawurake ndadekake kowe milih saka pilihan ing ngisor iki:

3 nyawurake: 15 giliran free karo reel 3 kang a dikunci

  • 6 giliran free karo reels 2 lan 4 kang dikunci
  • 2 giliran free karo reels 1, 3 lan 5 kang dikunci
    4 nyawurake: 30 giliran free karo reel 3 kang a dikunci
  • 12 giliran free karo reels 2 lan 4 kang dikunci
  • 4 giliran free karo reels 1, 3 lan 5 kang dikunci
    5 nyawurake: 75 giliran free karo reel 3 kang a dikunci
  • 30 giliran free karo reels 2 lan 4 kang dikunci
  • 12 giliran free karo reels 1, 3 lan 5 kang dikunci

dadi, mung milih kombinasi apa cocog karo sampeyan paling apik lan sing apik kanggo pindhah jalur bandha!


yuta Manic

Summary

A sepuluh ing sepuluh slot karo kurang kanggo medium bedo cocok kanggo kabeh macem pilihanipun pemain ', IGT wis tau maneh ngetung hit karo giliran free Golden Jungle slot casino ora simpenan dibutuhake.