Tindakan Bank

Go Back
Tindakan Bank

Barcrest kang Tindakan Bank slot nambani pepak sing, sing pengin grafis kualitas karo fitur bonus luar biasa ing 5×3 reel slot game karo 20 betlines. Tindakan Bank slot wis misuwur kanggo tema lawas-sekolah retro lan nyengsemaken simbol sawijining. Sampeyan bisa ndeleng Wikipedia Bank digunakake ing sokongan ing. Iku Wikipedia sampeyan kudu break ing kanggo menang jackpot mega. Apa ora menarik?

Graphics lan simbol:

Kabeh kredit nggawe Tindakan Bank dadi misuwur antarane video slot pemain dadi kanggo grafis saka game iki. Sampeyan sakbenere bali ing wektu lan ndeleng mesin slot lawas gaya. Barcrest nyoba kanggo campuran gaya tema lawas karo fitur slot video modern kanggo nggawe slot game sampurna lan diganti. Simbul utama ing game iki nglewati, noughts, abang amba 7, BAR, Joker lan Golden Wikipedia. joker muter minangka alam bébas lan Golden Wikipedia punika simbol buyar.

giliran free:

Kaya sembarang game slot liyane simbol buyar iku arep sampeyan kudu bedhil kanggo, yen sampeyan pengin entuk giliran free. Miturut cara, entuk giliran free in Tindakan Bank Casino Slot is quite different from other mobile slots. Pisanan Sampeyan kudu nampa limang nyambeh ngendi wae ing gembong Spinning banjur game nyuwun sampeyan mbukak sembarang Wikipedia Golden. Sampeyan njaluk nomer free giliran sampeyan wis entuk dening mbukak Wikipedia.

fitur bonus:

Abang amba 7 simbol rego paling dhuwur ing game iki. Landing telu utawa luwih 7s bisa mbantu ing menang hadiah amba banget ing game iki. Sampeyan bisa nggawe luwih maringi hadiah kombinasi dening 7s landing lan wilds. Kajaba, menang bebungah nalika sampeyan nampa barang mbayar simbol bebarengan karo wilds.

Ana surprise ing game iki kanggo sampeyan. Sampeyan bisa mikir sing noughts simbul guna, nanging padha bisa nguripake menyang kubah emas lan kurban sing luwih tunjangan saka sing dikarepake sawise saben muter.

The Big Bank Round:

Playing Big Bank Round ing Tindakan Bank bisa yen njaluk 25 giliran free. Iku babak njupuk sing kudu Pick telung simbol padha lan ganjaran game sampeyan karo 500x saka total staked jumlah.

putusan:

Karo RTP saka 95.16%, game iki siji kanggo katon nerusake kanggo. Bonus bank amba murup tombol game lan departure penake saka fitur biasanipun. Kanthi nang minimal minangka kurang 20p pemain ora duwe akeh ilang. A kudu nyoba kanggo kabeh penyayang tema klasik!