Babi Wisaya

Go Back
Babi Wisaya

Babi Wisaya punika game sing wis watara kanggo nalika cukup minangka casino slot game adhedhasar tanah. Nanging iku mung bubar sing wis digawe transisi menyang pituwas casino online dening game slot mobile. game iki uga dikenal minangka Harry Trotter kang jenis marang sing game iki guyonan saka buku misuwur lan film seri Harry Potter digawe dening JK Rowling. slot iki wis cukup sukses ing basis tanah versi mesin sawijining, carane apik iku siji online? Inggih, maca ing kanggo mangerteni.

Nggoleki Range Awesome kita klasik Slot!

Babagan Developer Babi Wisaya

Blueprint Gaming iku salah siji pangembang slot game paling populer ing Inggris. Perusahaan iki adhedhasar ing UK lan menehi lisensi game kanggo liwat 100,000 kasino ing Eropah. Sawetara slot sing paling misuwur antawisipun Top Cat lan Winstrap.

About Developer ing

Iki game slot karo 5 reels lan 20 garis pituwas. Game playable saka minangka kurang 20p saben muter minangka akeh minangka 200 £ saben muter. casino iki pituwas dening game slot mobile saged kanggo nggawe atmosfer tenung. ana 4 simbol utama ing game. iki – A spellbook, tas kebak dhuwit, dhuwit recehan emas lan pungkasanipun kupluk tuntunan kang. Ana simbol Nilai ngisor liyane uga kang dirancang cantik akeh cara sing padha judhul bukaan saka film Harry Potter wis ditulis.

Ana loro simbol khusus ing pituwas casino iki dening game slot mobile. Siji iku alam bébas, kang logo game dhewe lan banjur babi Bonus Icon kang tumindak minangka pemicu kanggo kabeh fitur bonus.

alam bébas tumindak sulih kanggo kabeh simbol liyane kajaba buyar ing. Babi Bonus buyar ing tangan liyane katon mung ing reels jumlah aneh. nanging landing 3 simbol ing kabeh 3 reels micu bonus Gaib Map.

kene, sampeyan bakal dijaluk milih salah siji saka beda kamar. Salah ngijini sampeyan menang hadiah awis nalika liyane menehi giliran free. Yen pancene Bejo, sampeyan malah bisa mungkasi munggah njupuk kanggo muter jackpot maju, nggawe iku salah siji bagéan paling macem saka pituwas casino dening game slot mobile.

dolanan

putusan

Iku guyonan sarwa Harry Potter. Iku kocak, iku macem lan agawé kanggo muter ing wektu sing padha. Kepala online lan muter casino iki pituwas online dening game slot mobile saiki.