panda Pow

Go Back
panda Pow

Sawise spesies sing kaancam, saiki pandas wis diselehake metu saka kategori punika. Kudos kanggo aktivis Pemerintah Cina sing njupuk misi iki menyang tangan lan marang donya iki spesies cute.

Inspirasi dening iki jalmo Ireng lan putih, 'Lightning Box’ ndadekke kowe slot dhuwit nyata paling!

Iki game gampang lan loropaken. Ana surprises kang tetep muncul ing game saka wektu kanggo wektu! Ora perlu kanggo sebutno, game kaleksanane ing alam grapyak pandas!

panda Pow – Apa ing nyimpen?

Play Now

  • latar mburi:

Dilengkapi kuil lan ornamen Chinese, iki slot dhuwit nyata paling. Latar mburi wis dijamin ing werna abang karo macem-macem engraving kaya designs kanggo menehi efek kraton.

  • Reels:

Reels dijamin dening bamboos ngisor iki kang ngapusi tombol printah.

The spinners kudu goleki bab ing ngisor iki:

  • Bet wana 0.01 kanggo 40 kridit saben muter lan Empu iku Luwih-kanthong loropaken.
  • 25 paylines saka game sing tetep.
  • Kasedhiyan mode Autoplay kang ndadékaké kita bisa nyeleh kacané padha bola-bali anggere siji wishes.
  • game iki nawakake kanggo Skor liyane lan liyane cilik hadiah gampang, yaiku kebentuk ing jajan!
  • Ana jimat begja uga kanggo maksimum x500! begja! dadi siap!!!

slot dhuwit nyata paling

bonus Panda Pow

Ana sawetara fitur khusus ing slot dhuwit nyata paling game kang perlu kanggo kesawang kanggo ngengingi bebungah amba!!

Rams sampeyan kudu njaga mata amba mbukak kanggo fitur khusus kuwi katon kapan!!

Slot fitur kanggo njelajah

giliran FREE:

Fitur muter free saka slot dhuwit nyata paling banget macem.

Kapan reels nuduhake panda ing wong, iku nuduhake manawa panda bisa ngganti lambang simbol ing reels (i.e. tumindak minangka simbol alam bébas).

panggonan kuwi 5 pandas ing wektu sing padha ndadékaké kanggo mbukak kunci saka 'Spin Free’ fitur.

Siji bisa menang sampek 20 free game ing wektu.

pandas Tambahan alam bébas nggawe penampilan sing sak iki wektu Spin Free. Kajaba ing rol 1 lan 5, iki lambang emas bisa katon ing ngendi wae lan nambah kasempatan ngengingi hadiah awis!

bonus iki bisa retriggered minangka kakehan siji ketemu cukup panda nyambeh ing reels.

Sawetara Liyane Final

Play Now

Iku bisa dianggep kanggo wiwitan minangka kaleksanane fitur gampang banget lan loropaken karo.

Siningid hadiah awis iku sawijining fitur macem saka game iki.

Fitur unik saka nyatukno simbol alam bébas lan buyar ing siji payung ndadekake game menarik. Iki mesthi slot dhuwit nyata paling kasedhiya.

Ingkang wis panginten sing ireng lan putih kewan bisa mimpin kanggo kuwi pengalaman warni?