Wild Life

Go Back
Wild Life

Wild Life punika dhuwit nyata slot online dikembangaké dening IGT (Teknologi Gaming International) kang misuwur ing donya game casino. Ing tema slot iki adhedhasar ing alam ayu ing bawana Afrika lan kéwan sing manggon ana. Ing latar mburi dhuwit nyata slot online duwe alas Afrika ing Sunset karo cemlorot padhang oranye nggumunke. soundtrack punika sora lan nduwe roso Afrika khas kanggo kang cocog karo swasana ati saka game. Ing animasi bungahaken visual kayata Singa jumping lan akeh liyane. Game fitur fitur bonus macem kanggo njupuk manungsa waé.

dolanan

Journey to Wild Life

Wild Life Slot video karo 5 reels lan 3 larik lan diputer karo 10 paylines tetep. Simbul slot sing dirancang minangka dicet gambar lan fitur macem-macem kéwan ditemokaké ing alas Afrika. Simbul rego dhuwur kalebu gajah, zebra sing, jerapah sing, badhak lan macan. The simbol alam bébas iku singa kang katon ing reels 2, 3 lan 4 mung. Liar sulih kanggo pralambang kajaba buyar ing. simbol buyar iku peta bawana Afrika . Kurang rego Simbol A, K, Q lan J. Minimal lan dhuwit recehan maksimum ukuran 0.10 lan 100 mungguh.

Fitur Game lan Babak Bonus

iki dhuwit nyata slot online can earn you some big rewards by offering special rewards like giliran free lan ngembangaken wilds.

  • Free giliran - Punika micu dening landing 3 utawa simbol buyar liyane ngendi wae ing reels sak game basa. Landing 3, 4 lan 5 simbol buyar bakal nyedhiyani sampeyan 10, 15 lan 20 free game mungguh. Kabeh menang bakal tikel lan simbol alam bébas dikunci (misale ana) kanggo njaluk sampeyan pangentukan luwih.
  • Ngembangaken wilds - Saiki kasedhiya ing pertandhingan basa lan aktif dening njupuk simbol alam bébas ing reels. Wild ing rol bakal nggedhekake kanggo nutupi kabeh reel karo simbol alam bébas mung lan Empu bakal njaluk sampeyan menang amba.
  • Multiplier - yen sampeyan ngatur kanggo nampa 5 utawa simbol macan liyane, sampeyan bakal njaluk 125 × nang dhisikan.

Nggoleki Range Awesome kita klasik Slot!

final Pikiran

Wild Life nawakake antarmuka banget Gamelan karo lokasi tema sawijining Afrika didhukung dening animasi ayu lan soundtrack catchy. Fitur bonus Free giliran punika murup dhuwit nyata iki slot online lan wis gedhe potensial kanggo entuk menang amba. It has an RTP percentage of 95% kang cukup kanggo menehi slot iki dijupuk. Iki dhuwit nyata slot online sing mesthi kudu nyoba.