Gonzo kang Quest

Go Back
Gonzo kang Quest

Gonzo kang Quest

Bali ing wektu lan gabung panuduh Spanyol kondhang, Gonzalo Pizarro, ing panelusuran kanggo kutha ilang saka El Dorado. Gonzo kang Quest game sing wis darmabakti kanggo search iki conquistador kanggo kutha mitos digawe saka emas sing dipunaturaken dumunung nang endi wae ing Amérika Kidul. Ing panelusuran kanggo kutha emas, mbok menawa sampeyan uga bisa njupuk sawetara sing ganjaran Golden dhewe!

Nggolek kasugihan

Gonzo kang Quest wis 5 reels, 3 larik lan 20 paylines. Game tema saindhenging ngancani Gonzo ing panelusuran kanggo kutha ilang kanthi nggoleki liwat jungles Peru sing muter reels kanggo ngumpulake ganjaran sing menang. Sampeyan bakal njaluk jackpot nalika pungkasanipun kasil ing nemokake kutha.

game iki dibukak ing 2010 dening perusahaan game populer, NetEnt. Iku perusahaan pisanan video platinum slot game kurban lan sante sukses ageng nalika sepisanan ditokake. Liwat grafis banget lan urutane critane game, isih seneng popularitas ing saindhenging donya, dina iki.

Gonzo's Quest

Gonzo kang Quest fitur grafis mripat keno, non-intrusive musik latar mburi, lan wis fitur bonus sing kalebu minangka fitur Avalanche lan giliran free fitur. Fitur Avalanche salah siji sing duwe longsor saka reels sing tumble mudhun saka ndhuwur layar. Sampeyan bisa nguripake fitur Avalanche dening njupuk kombinasi menang lan bisa tetep retriggering nganti sampeyan ora bisa menang apa maneh. Sampeyan bisa seneng multipliers ing mode iki nganti 15x.Gonzo's Quest

The giliran free fitur bisa urip dening njupuk telu utawa luwih simbol freefall. Sampeyan malah bisa ngaktifake fitur Avalanche nalika sampeyan ana ing mode giliran free. Tambah sing multipliers kacané lan sampeyan ana ing kanggo sawetara ngruwat kelangan. The giliran free bisa retriggered yen njaluk luwih baris menang.

Apa play Gonzo kang Quest?

Wangsulan: Bab ingkang pisanan sing stands metu babagan game iki carane Gamelan animasi punika. Iku ora aran kaya biasanipun slot game lan iku mulane gampang kanggo ndeleng apa iku dadi misuwur antarane pemain. Saben-saben sampeyan Skor kombinasi menang, moonwalks Gonzo tengen rol ing, kang ndadekake kanggo pengalaman ndhagel nalika sampeyan lagi main. aspek gedhe saka game sing ndadekake iku ngadeg metu iku kasunyatan sing reels ora muter; padha tiba kaya Bunch saka pamblokiran. Iku fitur iki ana wong sing ngrasa sing muter game sethitik sembrono malah nggawe lali sing totoan karo dhuwit. Fitur bonus ateges sing bisa njaluk sawetara ganjaran gedhe kanggo muter; sanajan payouts sing adoh loro, nalika padha muter ing sampeyan bisa menang kathah.Gonzo's Quest