Jungle Jackpots

Go Back
Jungle Jackpots

0Pengin aran ngulandara Jungle lan aran kaya yen jumping kaya kéwan saka kene lan ana? Coba tangan ing game banget apik tenan lan super fun iki- Jungle Jackpots dikembangaké dening Blueprint Gaming. Sampeyan bakal bisa digambar bali menyang dina PAUD sing bakal ketemu banget admired lan yearned kanggo clip kartun saka umur sing- petualangan Mowgli adhedhasar Jungle Book dening Rudyard Kipling.


Jungle Jackpots

About Developer ing

Blueprint Gaming yaiku developer adhedhasar UK lan minangka bagean saka Jerman Gauselmann Group. Tim strategi saka Blueprint wis nyoba kanggo introduce game slot adhedhasar tema menowo kaya padha wis rampung kanggo Jackpots Jungle. Iki cepet menehi pemain sing nggusah kanggo muter. Iku uga menehi pasar kesempatan marketing unik. Blueprint Gaming wis digawe akeh game agawé kuwi, loro offline lan online slot kanggo pasar casino global.

About Game

The 5 reel pesawat wis dibangun ing lingkungan Jungle liwat kaca flickering saka buku sing Anugrah Jackpots, rightly menehi jeneng- Jungle Jackpots. Wis 20 paylines.


Jungle Jackpots

karakter saben game kang wis soko utawa liyane kanggo hadiah kanggo pamuter. Kayata, yen sampeyan nemokake stomping gajah ing tengah reels Panjenengan, nganti 4 reels bakal enggal nguripake kanggo alam bébas. uga, yen sampeyan nemokake kethek climbing ndhuwur reels, padha bisa narik wong-wong mau nganti mbukak simbol alam bébas dibandhingke. Ana uga fitur bonus macem ditawakake Kaa utawa alam bébas saka game. Nalika iku Kunci ing sawijining panggonan, menehi pamuter pilihan kanggo milih saka 3 baskets, saben ngasilke sing beda jenis bonus kang bisa dadi salah siji sing muter free utawa wilds ekstra muncul ing slot. Salah krenjang uga bisa mungkasi game.

Ing sawetara totoan wiwit saka £ 0,20 lan dadi nganti £ 500 saben muter. Simbol digunakake utamané logo game, bebarengan karo murub obor, cacah woh, lan ara leluhurku alam bébas.

Antarane bonus liyane ana sing Baloo kang Mystery hadiah lan tilas Hot bagheera kang. Sampeyan uga bisa menang hadiah awis nganti 1000 kaping jumlah nang liwat Mowgli sing tansah ngayunke ing wit apel, lan samubarang apples acak marang hadiah awis iki. Sampeyan uga bisa sijine hadiah awis iki ing saham yen ora banget wareg karo hadiah iki. Nanging, iki bisa uga mimpin kanggo rusak hadiah dhuwit wis entuk.


Jungle Jackpots

putusan

Jungle Jackpots punika mandeg hak nyirep kabeh ngelak game. Meh kabeh game dening Blueprint Gaming wis menang akeh accolades minangka tim desain sing wis terus-terusan diunggahake push wates Creative ing tumitah slot sing sing ono gunane kanggo operator casino, lan sing nglipur kanggo pemain ing wektu sing padha. Lan padha nglakoni barang sing sarwa karo Jungle Jackpots.