Butterfly Staxx

Go Back
Butterfly Staxx

Slot NetEnt powered, Butterfly Staxx punika game cantik prasaja sing katon ayu visual. Panjenengan bakal ketemu ing panggonan apik banget ngendi kembang tropis sing blooming lan kupu sumringah sing berkibar bab mau ing slot iki sing kasedhiya kanggo muter ing Pocket Fruity Games.

Babagan Developer kupu Staxx

Hiburan Net didegaké ing 1996 lan wis gained pengalaman penting liwat 20 taun ing industri game online. Perusahaan iku sinonim karo software quality casino gedhe lan sing siji saka kurban paling anyar bisa sante ing Pocket Fruity Games.

About Game

Ana limang reels karo patang larik lan patang puluh paylines ing slot iki sing kasedhiya kanggo muter ing Pocket Fruity Games. Sampeyan njaluk kanggo muter reels game saka minangka sethitik minangka 40p lan nganti £ 400 kanggo saben muter tengen kabeh piranti sing kompatibel. Simbul ing reels kalebu lambang kertu poker saka J kanggo A uga telung blooms tropis lan kupu cetha sing katon dibandhingke ing reels. Lambang Wild uga muncul ing ngendi wae ing tampilan lan nggantosaken kabeh simbol liyane ngalangi buyar ing.

Fitur bonus saka Pocket Fruity Games slot kalebu:

  1. ditolak- Pemicu fitur iki, sampeyan kudu nampa kupu dibandhingke kang nutupi rol rampung. Padha pindhah menyang paling sisih kiwa karo ora kupu ing baris sing padha. Padha tetep ing posisi nganti fitur luwih. Sampeyan nampa respin ekstra kanggo saben landing kupu ekstra ing reels lan mabur menyang sisih kiwa kanggo nyampur ing kluster.
  2. buttery giliran- Telu utawa luwih lambang buyar kebangkrutan ing ngendi wae ing tampilan ngaktifake fitur bonus iki. Sampeyan nampa limang giliran kupu kanggo njupuk telung nyambeh, enem kupu giliran patang nyambeh lan pamungkas pitu kupu giliran limang nyambeh. Sak fitur iki, sampeyan bakal duwe lambang enthung muncul ing reels. Padha bisa dormant utawa aktif. The cocoons aktif ndandani piyambak menyang kupu sawise kebangkrutan ing reels lan mabur menyang sisih kiwa ing baris sing padha kaya fitur respin. Padha uga bakal tetep ing posisi nganti fitur luwih.

dolanan

Summary

Butterfly Staxx wis Slot game visual Dora njupuk sampeyan menyang donya kapenuhan kupu mencorong lan blooms tropis. Saben Spin kupu nemu sampeyan 120x saham lan njupuk kabeh pitu mau tegese sampeyan nampa 840x total saham ing iki Pocket Fruity Games slot.