Sam ing pantai

Go Back
Sam ing pantai

Sam Langkawi ing tutugan karo sukses slot Elk Electric Sam. Nderek karakter padha sing ing vacation wektu iki karo kulawarga menyang pantai ayu ing Karibia. Join wong ing fun ing Slot Game Mobile lan menang nganti 2,275 kaping nang.

dolanan

Babagan Developer Sam Langkawi

Wiwit teka munggah ing 2012, Elk Studios wis sukses ing Ngenali dhewe minangka pangembang game casino online penting. Slot Game Mobile Iki slot online nyenengake liyane dikembangaké dening perusahaan.

About Game

Slot Game Mobile menehi sampeyan karo total 243 cara sing bisa menang ing slot iki. Limang reels sing sebagian transparan lan menehi tampilan saka pantai ayu. Resik pantai karo langit, wit kurma dotting pantai kene lan ana, lan kulawarga cute ngrampungake pemandangan. Simbul kurang mbayar tetep tema segara ing pikiran lan sing digambarke transparente kajaba njelaske nganggo bentuk garis kang ing werna neon. Simbul Angka sing luwih dhuwur sing dituduhake dening anggota kulawarga saka troll ing. Sam, bojoné Sandra, putriné Maggie, lan seduluré Ted kabeh teka karo fitur khusus.

Fitur liyane Slot Game Mobile iki kalebu:

  1. giliran free- hit 3, 4, utawa 5 lonceng buyar simbol lan nampa 5, 10, utawa 15 giliran free. Saben lambang lonceng tambahan sampeyan mencet sak babak bakal ngréwangi kowé lan muter free tambahan.
  2. Electric Ngruwat- Sembarang anggota kulawarga kebangkrutan sak giliran free ngawèhaké fitur khusus. 3 utawa liyane Sam lambang kebangkrutan sak fitur bakal njaluk sampeyan wilds caket. 3 utawa liyane Sandra lambang kebangkrutan sak fitur handsomely bakal paring piwales marang kowé karo nganti 10x multiplier. 3 Maggie lambang kebangkrutan sak fitur bakal nggawe kabeh lambang Nilai ngisor ngilang saka reels. 3 Ted lambang kebangkrutan sak fitur bakal njaluk sampeyan multipliers pliket 2x utawa 3x.
  3. Langkawi Memories Respin- Kapan duwe garis lurus saka kabeh anggota kulawarga ing saben padha ing game biasa, fitur iki micu. Sing dianugerahi respin ngendi kabeh anggota kulawarga iki dadi wilds caket.

Summary

Iku ngemas akèh kabèh iku ing dhewe. Wis visuals gedhe, tema menarik, lan kathah fitur bonus. Ing Slot Game Mobile menehi kathah tumindak, utamané sak giliran free fitur.