Mega Moolah

Go Back
Mega Moolah

Slot game saka Mega Moolah dening Microgaming Inc. lengkap karo kabeh kang dibutuhake kanggo elate sampeyan inti dening nyediakake pengalaman apa bisa dadi siji utawa yen wis Pengunjung biasa saka zona slot game casino. Grafis béda, malah karo rata-rata RTP saka 88.12%, saged narik kawigaten pemain amarga jackpots maju fitur sing nawakake kang bisa mbuktekaken dadi urip-ganti kanggo sawetara Bejo.


Mega Moolah

About Developer ing

Microgaming Inc. kabèh lan tunggal pemilik saka slot iki game pancen digawe- Mega Moolah. Tim gawe sing adhedhasar ing Isle of Man, kang ketergantungan makutha cilik antarané Inggris lan Irlandia. Across cat sing ngapusi kabèh sawetara game digawe metu saka tema kaya kéwan, fairies, dolls, telik, badan banyu, Sajarah lan apa ora! mangkono, padha janji sing metu lan metu rasa seneng kanggo pemain karo kapentingan werna-werna, game.

About Game

Mega Moolah wis glethakaken tengen ing 5×3 reel pesawat. Kanthi puluh lima paylines, iku ora banget angel kanggo pemain kanggo entuk dhuwit sawetara cepet wiwit aturan uga cantik prasaja. Uga wis setir tambahan rejeki Mega bonus kang sampeyan bisa entuk yen guess nomer bener ing pitunjuk rodha.


Mega Moolah

Simbol alam bébas utawa singa njamin multiplier saka 2x saka dhuwit menang yen katon minimal ing pesawat saka loro ing payline aktif. Munculé 2, 3 utawa 4 singa ing baris menang earns sampeyan 15, 125, lan 1500 dhuwit recehan mungguh. Totoan kisaran saka 1 kanggo 5 saben payline. uga, yen alam bébas katon ing samubarang line menang, jumlah menang bakal tikel.

Latar mburi spots alas gembur ijo karo simbol saka kéwan kayadéné jerapah, gajah, antelopesimagen, kebo, zebra sing isih ana, lan kethek hopping ing set rol. Simbol buyar monyet mbantu ing ngasilaken 15 giliran free yen ing paling 3 wong metu bareng. pamuter bisa njaluk giliran luwih free ing ndhuwur iki 15 yen kethek maneh katon ing pesawat saka 3 sak pesawat pisanan giliran free diputer. SIM playing saka sangang kanggo ace uga digunakake minangka simbol ing game iki. uga, jumlah totoan bakal tiga sak giliran free babak.


Mega Moolah

putusan

Kapentingan upsurging ing slot iki cetha rawuh amarga inang fitur bonus ing game iki, jackpot Mega mbuktikake minangka kebentuk ing jajan. game iki narik kawigaten akeh penyayang casino tengen donya.