Motorhead

Go Back
Motorhead

Ing seri slot darmabakti kanggo rock music, Motorhead wis tak jempol-up saka pemain. slot online belongs kanggo NetEnt Rocks Trilogi. Pemain sing tenan arep gaga liwat game slot iki. Utamané sing wis tansah dadi penggemar saka Motorhead band sing nemokake cara game liyane atraktif lan menarik. The format rock iku iku paling alluring babagan Slot. tema iki magnetizing malah kanggo wong-wong sing ora nduweni karep gedhe menyang genre rock musik.


Play-Saiki-Button

About pangembang

Developer slot game Motorhead, minangka wis kasebut iku NetEnt. buta game iki ngemu akeh game slot sukses ing kitty sawijining. Sanadyan pangembang ditampa flake kanggo slot sadurunge Trilogi nanging, metu minangka pemenang game slot iki. Pangembang makarya ing saben bab siji sing nyebabake ambruké release sadurungé lan menang kabeh bentet asil ing pangembangan lan slot game apik tenan. The format game slot iki uga beda banget saka ora mung ing slot sadurunge ing seri nanging, saka kabeh game sing NetEnt wis tau dikembangaké.

About game

Ing tema game fantabulous. Iku banget khusu saka kabeh karya sadurungé dening NetEnt. Ngleboke video atine- ndamu. Ing tataran rock, swara, senter ing; kabeh bebarengan menehi getar konser rock. Ing animasi apik.
Simbol saka slot Motorhead lintang, lonceng, horseshoes, Semanggi, lan sevens. Slot game nawakake payouts amba. Fitur sange menehi slot game iki ace liwat game slot liyane.


motorhead-slot

Arep menyang rincian bab fitur, ing nyambeh lan wilds menehi akeh kemungkinan kanggo pemain wis amba ing game slot.

alam bébas ngemu kredit kanggo nggawe kombinasi menang kanthi ngganti simbol ing reels. Mung watesan iku alam bébas ora bisa ngganti buyar ing.

buyar ing, ing tangan liyane, uga siji simbol sing kasub game slot iki minangka uga njamin menang massive lan uga tansah pamuter melu lan engrossed. Yen buyar arrives ing nomer reels 3, 4 lan gulungan 5, pamuter dianugerahi sepuluh giliran free. Saben muter free dimuat karo ganjaran gedhe.

Fitur bonus saka game slot iki uga ing manungsa waé grabber. Fitur misteri rol iku apik tenan. Ing basa sarta free muter game, reels muter ing geni lan duwe lambang misteri. Nalika reels mungkasi, kabeh reels dadi padha, menehi mbayari massive.


Play-Saiki-Button

fitur bonus liyane acak slot Motorhead fitur tukang ngebom. Iki ana acak ing game slot. Nalika iku ana, pamuter krungu gemuruhé engine bike lan siren a. Lampu Dim menehi roso sing soko sange mung kanggo kelakon. Fitur iki mundhak kasempatan saka menang dening leaps lan wates.

putusan

Motorhead iku apik tenan, enthralling, nglipur, makarya lan engrossing. Nawakake akeh fun uga prayoga payouts.