7'S kanggo Burn

Go Back
7'S kanggo Burn

Ora kabeh mesin slot nindakake macem-macem babak bonus, nyawurake lan wilds. 7'S kanggo Burn iku salah siji kuwi simplistic slot mobile game sing nggantosi tema klasik banget uga.

Babagan Developer saka 7 iku kanggo Burn

Scientific Games menehi slot kang gumunggung unggul teknologi lan kurban kasenengan kanggo pemain. Perusahaan iki siji kanggo nggawe game lotre aman cepet cara bali 1974.

About Game

Ing sawetara totoan ana dening slot online iki 25p kanggo 2 kanggo muter. tambahan, sampeyan duwe pilihan saka Woy Roller giliran sing bakal biaya 20 limang giliran karo keuntungan ekstra. Ana mung telung reels lan limang baris menang tetep ing slot online iki. Akèh Simbol ing pasangan lan kalebu oranges, cherries, watermelons, pindho bar, stars, lonceng, plums, lemons. Loro saka lambang iki, ana 77 lambang ing werna abang lan uga kobong panas 77 lambang. Loro-lorone ing normal 77 simbol lan kobong ing 77 simbol tumindak minangka wilds, substituting kanggo kabeh simbol liyane. Ing kontras utama antarane loro iku mbayari padha kurban. Nalika normal 77 lambang nemu sing 100 kaping jackpot kanggo kebangkrutan telu mau ing baris menang, kobong ing 77 lambang Anugrah sing 250 kaping jackpot kanggo njupuk telung ing baris menang. Boten kados game online liyane, kene iku pemain sing netepake yen padha arep kanggo main fitur ekstra.

Fitur ekstra pilihan ing slot online iki kalebu:
1. Woy Roller giliran- Iki giliran powered dhuwur biaya sing bakal luwih saka nang standar lan njaluk sampeyan sepalih saking hadhiah normal. Nanging, ana kasempatan luwih saka njupuk kesempatan menang luwih lima Woy Roller giliran iki duwe kobong ing 77 lambang substituting kanggo kabeh lambang liyane.
2. Feature Gamble- Sajrone muter, pemain bisa arep kanggo njupuk pilihan Gamble. Kanggo njupuk pilihan iki, mung mencet tombol Gamble nalika muter ing proses. Sampeyan njaluk mbayari 2x yen menang lan yen sampeyan ora menang, banjur apa-apa wis diganti.

dolanan

Summary

slot online Iki game ringan sing ngijini pemain kanggo njupuk telpon yen padha arep lunga kanggo bonus babak utawa ora. Bali kanggo persentasi pamuter ana dening game slot mobile iki 95.10%.