Tuntunan saka Oz - Road kanggo Emerald City

Go Back
Tuntunan saka Oz - Road kanggo Emerald City

Tuntunan saka Oz - Road kanggo Emerald City punika ora simpenan giliran free game karo tema unik adhedhasar asli 1939 film blockbuster karo judul ingkang sami. dongeng tema slot game iki wis telung reels karo sangang cara nang aktif menang saka. Reels sing disetel karo latar apik ayu saka dalan bata kuning misuwur anjog menyang Emerald City gedhe. Sampeyan bisa dhaftar kanggo sawetara music nyenengake dijupuk saka nilai film asli. Game nawakake lelampahan warni lan petualang saka cah wadon enom Dorothy lan nggoleki dheweke kanggo golek tuntunan gedhe. Game wis watesan totoan saka 35p kanggo £ 70 saben muter.

About developer Tuntunan saka Oz - Road kanggo Emerald City

iki apik ora simpenan giliran free slot game adhedhasar film dongeng populer iki digawe dening èlmiah. Kanthi luwih saka rong puluh tahun pengalaman jembar lan liwat 250 game digawe supaya adoh, Nomer sing mung akeh luwih gedhe saben sasi. Padha saiki ing ndhuwur sepuluh gawe anjog ing donya.

mobile Casino

About game

Simbol iki ora simpenan giliran free game kasusun saka logo game, city ​​view Jamrud, nomer abang 7, BAR pindho, BAR telung lan simbol BAR single. Ing ndhuwur rego simbol iku logo game sing kebayar 143 kaping ing total jumlah nang karo telung kebangkrutan sawijining jinis ing reels. Ana loro simbol liyane kanggo menang saka fitur bonus. Padha watu Jamrud ijo lan dalan kanggo kutha Jamrud.

  • Bonus Wild: Simbol saka tampilan kutha Jamrud iku alam bébas saka iki ora simpenan giliran free game. Wild alam bébas kanggo kabeh simbul slot kajaba kanggo simbol watu bonus Jamrud.

  • Feature buyar: Simbol saka watu Jamrud ijo iku buyar kene. Karo telu utawa luwih saka sawijining jinis ing reels, sampeyan bisa micu sawetara game bonus. Ana pitu bonus beda lan sampeyan bakal dianugerahi salah sijine kanthi acak. Padha ngemot bonus kayata wilds caket, multipliers, giliran free, hadiah awis, kaping ganjaran lan macem surprises liyane. bonus iki bisa maneh micu nomer kaping.

Summary: Kanthi akeh surprises bonus kanggo menang saka, iki ora simpenan giliran free slot game iku paling apik ing kategori format telung reels. Bali menyang pamuter iki game 96% kang cantik apik Slot kaya iki.