Danger High Voltage

Go Back
Danger High Voltage

Danger High Voltage wis inspirasi saka 2002 song of jeneng sing padha saka Electric Six, band rock Amérika. iki Best Bonus Mobile Slot game nerangake karo babak loro bonus sing menehi kathah ganjaran.

Babagan Developer Danger High Voltage

Dumunung ing Australia, Big Time Gaming kang uga dikenal minangka BTG iku salah siji saka perusahaan cilik ing industri game online. iki Best Bonus Mobile Slot game uga dikembangaké déning wong-wong mau.

playnowbutton

About Game

Six reels karo slot patang larik, iki Best Bonus Mobile Slot game menehi sampeyan karo pikiran-boggling 4,096 cara sing bisa manggonake nang lan menang banget. Siap kanggo nampa sawetara menang fantastik dening nggawe kombinasi outlandish. iki Best Bonus Mobile Slot game ngijini sampeyan nang saka 20p kanggo 500 kanggo saben muter saka ngendi wae, kapan wae ing kabeh piranti utama kayata desktop, laptop, smartphone lan tablet. Lambang Nilai ngisor digambarke dening simbol kertu standar 9, 10, J, Q, K, lan A. Various simbol kaya bal barang cemlorot, lonceng, tacos, Balung, lan ati sing simbol dhuwur-nilai ing game iki. Ana loro lambang alam bébas banget ing slot iki lan kabeh padha nggawa kasenengan kanggo urutane critane game.

Fitur liyane saka slot iki kalebu:

  1. ngembangaken wilds- Two lambang alam bébas katon mung ing rol 2 lan 5. Padha nggedhekake kanggo nutupi kabèh rol lan ngganti simbol liyane. Lambang geni alam bébas bakal ngganti lambang liyane kanggo nggawe akeh menang. Ing alam bébas listrik uga bakal ngganti lambang liyane nanging uga bakal njaluk sampeyan 6 kaping Multiplier ing menang.
  2. giliran free- Jantung iku lambang buyar. Iku micu fitur iki lan ngijini sampeyan milih antarane loro giliran free fitur.
  • Gates of Hell Free giliran- Fitur iki ngawèhaké 7 giliran free plus simbol acak minangka alam bébas kanggo kabeh dadi saka fitur. Sampeyan njaluk ekstra telung giliran free kanggo njupuk kabeh rol dijamin ing wilds caket. The giliran free bisa mbukak nganti 19 ing babak iki.
  • High Voltage giliran Free- fitur ngawèhaké iki 15 giliran free. Yen sampeyan njaluk dibandhingke alam bébas sak fitur iki sampeyan bakal diganjar karo nganti 66x multiplier.

Nggoleki Range Awesome kita klasik Slot!

Summary

iku Slot musik sing nerangake karo loro giliran free babak bonus action-dikempalken. The Best Bonus Mobile Slot mbayari game kanggo pemain kira 95.67%.