Wish Senadyan Jackpot a

Go Back
Wish Senadyan Jackpot a

dongeng sing tema slot game populer karo sawetara slot dongeng-tema misuwur watara. Paling slot iki adhedhasar ing dongeng siji nanging apa yen ana game slot sing njupuk unsur saka kabeh fairytales paling populer lan nggabungke mau menyang siji? Inggih, kene iku wish upon a slot Jackpot dening game Blueprint. Ngerti liyane babagan iki, maca ing.

Carane kanggo muter?

Wish Man Jackpot punika 5 Reel, 3 larik, lan 20 paylines slot game. Sampeyan bisa nang minangka kurang 20p saben muter lan minangka dhuwur minangka 200 £ saben muter ing game iki. Kanggo miwiti muter game iki sampeyan kudu ngeset dhisik nang kaya arep apa ing sembarang game slot liyane. kanggo sing, kabeh sing perlu dilakoni iku penet munggah utawa mudhun panah ing Total tab Bet ing dhasar layar nganti nang dikarepake disetel. Banjur kabeh sing wis kiwa iku kanggo mencet tombol muter.


Play-Saiki-Button

Game wis akèh fitur bonus kang mbayar cukup akèh buku ora bisa persis nyana Kerep payouts sak game basa. Empu game iku siji molah malih, nanging uga ganjaran iku pemain sing duwe sabar ngenteni watara nganti fitur bonus kick. dadi, iku luwih apik kanggo sabar nalika muter game iki.

Carane kanggo muter

sepatu Cinderella kang, A kraton, A Harp Golden etc arupi simbol Angka sing luwih dhuwur saka game déné ing ngisor simbol Nilai sing simbol kertu tradisional. Game uga wis saperangan saka simbol bonus. Padha simbol ta, kang alam bébas, lan simbol buku, kang buyar ing.

Simbol buyar tumindak minangka pemicu kanggo bonus Dongeng. kanggo sing, sampeyan kudu nampa 3 simbol iki ing reels 1,3 lan 5. Sampeyan bakal dijaluk milih antarane salah siji saka babak bonus ngisor.

Rumpelstiltskin Deal Maker – Kene sing ana macem-macem tawaran lan takon kanggo Pick siji. Sampeyan bisa nolak nganti 5 tawaran ing game mini iki.

Wish marang Jackpot a

Rapunzel Free giliran – A giliran free Babak karo Pangeran ing rol ing 5. Wong climbs menara, nambah multiplier dening mengkono.

Telung Little Babi giliran Free – Kene sing diwenehi nomer pesawat saka giliran free karo wilds babi.

Jack lan Beanstalk – Pick kacang buncis kanggo nggawe Beanstalk tuwuh. Tekan ndhuwur kanggo nemokake endhog Banyak Golden.

Kabeh game mini macem lan kurban hadiah gedhe, Empu iku angel kanggo milih antarane wong-wong mau. dadi, apik luck sing!!

ngenteni, game iki wis, malah luwih, kanggo kurban ing syarat-syarat fitur bonus karo bonus dongeng ibu baptis. Iki fitur acak ngendi sampeyan dijaluk milih antarane 3 orbs kanggo njaluk game bonus.

Game bonus adhedhasar dongeng liyane kaya Pinokio lan tawaran wilds, giliran free lan entri menyang Dongeng bonus etc.


Play-Saiki-Button

Summary

Malah yen sampeyan scour kabeh kasino online, iku bakal angel kanggo nemokake game slot sing luwih fitur sugih saka wish upon Jackpot a. Mung yen sampeyan miwiti mikir game ngekèki kabeh iku wis kanggo kurban, menehi malah liyane. Iki slot sing temtunipun worth muter.