Ted

Go Back
Ted

Sampeyan uga menowo Ted saka 2012 film komedi saka jeneng padha lan wong terus karo unsur liyane film wis inspirasi iki Pay by Phone Bill Slot.

Babagan Developer Ted

Blueprint wis dikembangaké iki Pay by Phone Bill Slot. Perusahaan iki dikenal kanggo nggawe macem-macem tema mesin slot unik kanggo adhedhasar tanah-lan online casinos.

About Game

iki Pay by Phone Bill Slot diputer karo limang reels, patang larik lan 20 paylines tetep. A partai iki njupuk Panggonan ing sokongan nalika tokoh turu ing sofa antarane komplong bir kosong. Simbul ing reels sing Lori, swan, gendul bir, bong lan logo game kang loro saka main kertu.

Ing macem-macem fitur iki Pay by Phone Bill Slot sing:

  • Thunder Konco Bonus- Iki milai dening njupuk 3 utawa lambang bonus liyane. Sampeyan muter a Wheel of Fortune kanggo nemtokake kang fitur sing dianugerahi.
  1. Bar nyusup Bonus- game Papan iki ngidini sampeyan kanggo ngumpulake multipliers, hadiah ekstra lan entri potensial kanggo Big Money Bonus.
  2. Flash giliran Free- Fitur iki ngidini sampeyan kanggo muter ing anyar 5×4 Nyetel reels ngendi njaluk ganjaran ekstra, giliran free, lan ditambahake wilds.
  3. Super Mart Free giliran- Five giliran free dipunanugerahaken ngendi sabuk supermarket conveyor karo lambang alam bébas obah ing latar mburi.
  4. Wheel of Fartune- Pick simbol tokoh kanggo nemokake ngedongkrak multiplier, arrow utawa muter setir kanggo bisa njaluk Bonus Big Money.
  5. Big Bonus Money- Menehi entri kanggo babak Bonus Big Money ngendi sing diganjar karo minimal siji multiplier ageng ing total saham Panjenengan.
  • modifiers- Dheweke uga tangi sak game biasa lan ngréwangi kowé samubarang enem fitur.
  1. Laser Gun wilds- Panjenenganipun fires laser menyang reels ngowahi simbol alam bébas.
  2. Beer Tilas- Panjenenganipun sprays bir ing kombinasi menang lan nggawe kombinasi menang anyar.
  3. Grup Super Spin- Panjenenganipun ngunekke kumelun karo bong lan nambah akeh lambang karakter utama sing ndandani kanggo nggawe simbol podho rupo.
  4. Grup Bonus ngedongkrak – Kumelun nambah simbol bonus ekstra kanggo nambah kasempatan njalari fitur utama.
  5. Grup Spin Colossal- Sawise kumelun wis ngusulke, telung reels nggabung mbentuk rol kolosal lan menehi lambang massive
  6. TV Remote Symbol Tilas- Panjenenganipun smashes tombol remot sawise menang kanggo ngawèhaké sing respin karo sing simbol tetep ing panggonan sing.

Summary

iki Pay by Phone Bill Slots wis toja karo fitur bonus karo akeh minangka 6 acak lan 5 utama bonus pemain figuran sing menehi RTP watara 95.81%.