Golden Mane

Go Back
Golden Mane

Yen tresna jaran utawa nunggang wong, sampeyan bakal setuju menehi pangertèn paling ngulandara lan kaya manungsa, padha duwe panggonan ing sejarah banget. Great warriors kaya Alexander wis obsessions babagan jaran. iki welcome slot bonus online game iki adhedhasar kuwi tema apik. Golden Mane wis limang reels karo sepuluh garis nang aktif menang saka. slot disetel liwat tampilan malang apik karo gunung-gunung lan wit sak. Lan music Epic ndadekake game malah luwih macem. Ing watesan wagering saka game iki miwiti saka 15p lan sampeyan bisa nambah kabeh cara kanggo £ 150 saben muter.

About developer Golden Mane

Pangembang jaran petualang iki tema welcome slot bonus online game iku Next Gen. Padha siji saka gawe paling populer ing donya karo atusan slot lan luwih rong puluh tahun pengalaman sugih ing industri casino. game sing ndhukung macem-macem telpon seluler lan tablet.

palace casino

About game

visual, game iki katon banget gaib karo sawetara nggumunke grafis lan efek animasi. Simbol iki welcome slot bonus online game sing putih lan jaran ireng. Padha simbol dhuwur-nilai lan mbayar sampeyan 700x lan 350x mungguh karo limang jenis ing reels. Tampilan saka Sunrise konco gunung karo wit warni lan wit orange sing loro simbol menang medium. Sing gedhe-gedhe menang kurang sing SIM play saka Ace kanggo 9 sing mbayar antarane 70x lan 150x. Jaran Golden rambut ayu lan tapel jaran sing loro simbol kanggo mbantu mbukak kunci bonus.

  • Bonus Wild: Simbol saka jaran emas iku alam bébas saka iki welcome slot bonus online game. Nggantosaken kabeh simbol liyane saka tapel jaran bonus. Five wilds malah mbayar ganjaran nyengsemaken 1500x. Multiple landings simbol alam bébas mbantu nggawe nomer akeh menang simbol lan Empu sampeyan bisa menang amba ing kasus kaya mengkono.
  • buyar Bonus: Simbol tapel jaran iku buyar saka game iki lan telu utawa luwih saka iku ing reels menehi giliran free. Sampeyan uga bisa menang multipliers nang saka 10x lan 30x karo loro lan telu landings. giliran Free bisa retriggered nomer kaping banget.

Summary: Iki jaran paling tema welcome slot bonus online game karo visuals nggumunke lan pikiran ndamu fitur. Ing teori bali kanggo pamuter punika 96.96% kang banget duwe bathi.