Electric Sam

Go Back
Electric Sam

Yen tresna alas tema game slot karo apik kaendahan alam lan wit ijo gembur, Electric Sam punika game sampeyan bakal tresna. Apa ndadekake tema iki dhuwit nyata slot welcome bonus game unik tutul electrifying kanggo game. Sampeyan bakal seneng lampu padhang saben ning alas sak wit karo lawang ageng kanggo Kraton. Iki persiyapan latar mburi sing bisa ndeleng konco reels banget. Ana alas beat music sing ndadekake game liyane fun lan nglipur. Kanggo wager ing game iki, sampeyan bisa milih nilai duwit receh miwiti saka 10p lan maksimum sing dadi nganti £ 100 muter. Limang reels ing game iki kurban kemampuan kanggo menang 243 beda kombinasi simbol.

Join Now

About developer Electric Sam

Iki dhuwit nyata slot welcome bonus game digawe dening Elk, jeneng sing serangan nalika nerangake tech dhuwur pengalaman slot game. Ing mung sawetara taun saka wiwitan ing 2012, padha digawe sawetara game banget populer lan saiki salah siji saka ndhuwur sepuluh supplier casino game anjog.

About game

Simbol iki dhuwit nyata slot welcome bonus game sing Sam, Ratu Sandra bojoné lan putri Maggie, putriné. Sam simbol mbayar ndhuwur game ngendi sampeyan bisa menang nganti 300 kaping ing nang nalika limang jenis nuduhake munggah ing reels. Sabanjure ing baris nomer 7 ing simbol abang lan woh-wohan saka lemons, plums, irisan saka watermelon lan cherries. Simbul woh duwe outline neon cemlorot sing katon cantik jazzy. Padha mbayar sampeyan 40x saben nalika 7 kebayar 80x karo lima menang jenis. Simbul tambahan kanggo mbantu menang bonus lonceng Golden lan logo game.

  • Feature Wild: Logo game fitur alam bébas kene lan nggantosaken kabeh simbol basa. Wild kene ora nutupi kanggo bonus lonceng. Katon ing limang reels kanggo mbantu nggawe kombinasi meningkat.
  • giliran free: Simbol saka lonceng Golden siji sing nulung sampeyan njupuk sawetara game free. Karo telu utawa luwih saka iku ing reels, sampeyan bisa menang nganti limalas game free. Iki bisa maneh micu kapan banget.
  • Nambani Electric: Iki bonus ditambahake iki dhuwit nyata slot welcome bonus game. Sampeyan bisa micu mung sak giliran free lan simbol kanggo mbantu mbukak kunci iku Sam, Sandra lan Maggie.

playnow_slotfruity

Summary:

Karo macem-macem fitur bonus electrifying sing mbantu menang ganjaran dhuwur-nilai, iki dhuwit nyata slot welcome bonus game paling ing kategori. Wis RTP saka 96.10%.