Copy cat

Go Back
Copy cat

Copy Cat wis slot game online adhedhasar tema kucing pet mawerna-werna sing bisa muter ing Fruity Slot jeneng. game iki kasusun saka rong puluh lima paylines lan limang reels karo macem-macem cara menang. slot disetel karo Tampilan tetanggan kutha lan Apartemen watara ing latar mburi. Kanthi tema becik kartun gaya jazz music, sampeyan manawa kanggo seneng game iki saindhenging. sakabèhé, game nawakake tema kartun karo lucu looking kucing njagi nglipur. totoan wiwit karo £ 0.01 nanging ing dina begja Panjenengan, sampeyan bisa nyoba watesan max sawijining £ 250 muter.

About developer Copy Cat

Iki kucing pet tema game apik sing bisa muter ing Fruity Slot jeneng iki dikembangaké dening NetEnt. Karo atusan game slot pop wiwit rong puluh sing diputer ing saindhenging donya, padha mung ora perlu introduksi sembarang.

 

 

About game

Game fitur sugih Graphics lan warni karo simbol saka cats warni. Ana kucing abang lucu, kucing biru duka lan cats pink cute bebarengan karo simbol saka botol susu, mouse dolanan lan balung iwak. Kucing abang simbol sampeyan kudu goleki kanggo menang max mbayari saka 200 kaping nang. Kurang simbol Nilai duwit receh saka game iki sampeyan bisa muter ing Fruity Slot jeneng sing paw prints. Ana saperangan simbol khusus sing mbantu mbukak kunci fitur bonus saka game. Padha lonceng kucing lan simbol saka cat figurine Golden.

  • Bonus Wild: Simbol kucing Golden fitur alam bébas sing isine kanggo kabeh simbol kajaba lonceng buyar. Liar katon dibandhingke ing rol pisanan lan nalika ora, kabeh simbol kucing ing reels 2 kanggo 5 dadi wilds banget. Supaya sampeyan bisa menang ganjaran ageng nalika mengkono. Malah nalika samubarang telung simbol kucing katon dibandhingke ing rol pisanan, kucing liyane saka werna padha dadi alam bébas lan iki menehi jumlah apik saka ganjaran banget.
  • buyar Bonus: Nalika muter game iki ing Fruity Slot jeneng sampeyan bisa micu fitur buyar karo telung simbol lonceng landing. Banjur dianugerahi sepuluh giliran free lan giliran bisa maneh micu kapan.

 

playnowbutton

 

Summary: Iki game banget unik lan lucu sampeyan bisa muter ing Fruity Slot jeneng. Karo macem-macem saka sudhut bonus lan kemampuan kanggo ngowahi kabeh simbol basa menyang alam bébas, sampeyan bisa kanthi gampang nyana kanggo menang ganjaran ageng karo sawetara giliran begja kene.