Agen Jane Pirang

Go Back
Agen Jane Pirang

New Players only. Minimum deposit £10 on all 3 welcome offers. Max bonus £500. Slot games only. 30x wagering requirement and T lan C iku aplikasi.

Apa sampeyan kabeh pesawat kanggo tindakake HBS ing detektif lan ndeleng kabeh pindah menarik dheweke nggunakake ing misi dheweke? yen ya, banjur Agent Jane Pirang siji saka quintessential Panjenengan. Nggolek ing trending iki video slot game, iku bukti yen akeh pemain sing minat kaliyan donya telik njupuk ing misi mbebayani. game slot iki nambani kanggo kabeh wong kuwi metu ana.


Agen Jane Pirang

About Developer ing|

Microgaming Software Systems Ltd. adhedhasar ing Isle of Man, dumunung ing segara antarane Irlandia lan Inggris. taun 1994 sekseni boom ing industri casino karo Microgaming gawe nyoba tangan ing game slot beda karo tema menarik saka macem-macem jinis, siji metu saka kang Agent Jane Pirang.

About Game

game iki kabeh nyetel karo 5 reel set. ana 9 paylines kanggo pemain kanggo Yahoo ing. Simbol sing kreatif digawe kanggo nggawa pemain ing swasana ati spying. utamané, padha kalebu kabeh kuwi detektif, jenis beda pakaian - salju pindah, kucing setelan kuning, juru silem, lan sugih sore, lan kostum kucing maling needed dening detektif kanggo ngganti penampilan sing nalika spying. Antarane simbol sing dibangun ing sesanti X-ray, chewing gum mbledhos, a shaker martini cocktail lan kaca, piranti bangkekan, lipstik, lan handgun a; kabeh cetha ngarahake ing mundhakaken antennae detektif Panjenengan.

 

Logo saka game tumindak minangka lambang buyar lan tanggung jawab kanggo nyediakake 15 giliran free pamuter karo multiplier 3x. iki 15 giliran free sing maneh triggerable yen kombinasi buyar maneh dijupuk sak iki giliran free.

The headshot saka Ms. pirang, ing alam bébas saka game menehi kasempatan kanggo duwe 2x multiplier saka jumlah menang Panjenengan. Ing sawetara totoan ora bisa ngluwihi 45 lan wiwit saka minangka kurang 0.01. Iki gumantung ing nomer paylines sampeyan milih kanggo muter. Kanthi push tombol, pemain bisa Resor kanggo milih 99 otomatis giliran nggunakake fitur Autoplay game.

Menapa malih, Agen Jane Pirang uga nduweni tombol gamble kanggo luwih nyenengi pemain ing Gamble Multiply jumlah menang dening ngiro-iro miturut bener / werna saka kertu playing ditampilake.


Agen Jane Pirang

putusan

Senadyan gadhah sawetara kurang saka opsi bonus, game iki Agent Jane pirang sangat ngormati dening penyayang casino online tengen amarga urutane critane game nyenengake karo totoan minimal lan payouts prayoga.