Wild Cat Lake

Go Back
Wild Cat Lake

New Players only. Minimum deposit £10 on all 3 welcome offers. Max bonus £500. Slot games only. 30x wagering requirement and T lan C iku aplikasi.

Wild Cat Canyon punika 5 reel slot online menang dhuwit nyata game karo 25 paylines sing bisa nyetel minangka saben kabutuhan. tema iki adhedhasar kucing liar siap kanggo mburu memangsan ing canyon sepi ing langit biru langit lan mega obah. The serene atmosfer ing slot mobile nawakake efek gak oleh pisan karo swara saka njerit manuk garudha lan ndamu angin sing nggawe sampeyan ketagihan kanggo game. A music guitar Spanyol diputer nalika slot muter. Jumlah totoan wiwit karo kurang £ 0.01 kanggo payline siji lan max saka £ 250 saben muter karo kabeh 25 paylines.

playnowbutton

About developer Wild Cat Lake:

iki slot online menang dhuwit nyata game iki dikembangaké dening NextGen, panyedhiya solusi game online inovatif karo macem-macem saka sudhut slot lan casino game kanggo menehi kredit. Padha gawe sawetara game karo tema paling kreatif lan imajinatif sing wis menang yuta ati.

About game

Ning kene slot online menang dhuwit nyata game ana papat ndhuwur simbol basa Nilai lan lagi vulture ing, kewan sing katon kaya runner setengah dalan lan setengah wedhus, cacti lan ula Californian. vulture kebayar saham paling saka 500 kaping nalika limang wong nampa tengen ing baris tengah. The playing cards simbol saka A, K, Q, J, 10 & 9 sing ing ngisor mbayar simbol karo AK ing 250, QJ ing 150 lan 9-10 karo 100 kaping saham. Simbul bonus saka game sing kucing liar dhewe bebarengan karo print paw sawijining.

Feature Wild: Simbol alam bébas ing slot mobile game dicekak Wildcat lan katon mung 2 & 4th rol. Jembar kanggo kabeh simbol ing game lan Empu bisa nambah kasempatan kanggo kombinasi menang liyane. Iku ora, Nanging, nutupi kanggo fitur buyar saka game.

Buyar Free giliran: The print paw fitur buyar iki slot online menang dhuwit nyata game lan karo telu utawa luwih penampilan simbol sampeyan bisa micu game free. Kene sampeyan milih nomer giliran free antarane 5, 10 & 15. 5 giliran tawaran 10 kaping Multiplier ing menang, 10 giliran karo 3 kaping lan 15 giliran karo 3 kaping.

Summary: Karo macem-macem fitur bonus nyengsemaken lan multipliers, sampeyan bisa kanthi gampang nyana kanggo menang dhuwit ageng dening mburi dina ing slot online menang dhuwit nyata game.