Wild Toro

Go Back
Wild Toro

slot iki Elk studio powered antarane Best Slot karo Ora simpenan sing dibutuhake ing casino kita. Iku adhedhasar tema sing ora nyenengake saka Bull-fighting.The olahraga punika populer ing Spanyol ngendi lanang dikenal minangka matador gelut-mati lan bantheng nyata. Gawe wis rusak liwat topi pikiran sing liwat idea lan wis teka munggah karo slot iki. Ora mangu sing padha kasil menang akeh ati apa utawa ora pemain disenengi olahraga jahat.

Wild Toro

About developer slot Wild Toro

Elk studio ngetik industri ing 2012 lan cukup anyar menyang ingkang wonten software game. slot Iki antarane Best Slot karo Ora simpenan Perangkat dikembangaké déning iki bebarengan karo bloopers, DJ Wild lan Taco Brothers. A akèh game liyane menarik sing samesthine dikembangaké déning iki.

About game

game iki glethakaken liwat 5 reels. Simbol alam bébas Toro ditulis ing basa Inggris ing aksara kuning. buyar punika simbol matador duka karo mustache sethitik. Katon mung ing tanggal 2, 3rd lan 4 rol. Simbol bonus iku Toro Bull kang mung katon ing rol 5th. Simbul biasa sing dhuwit recehan emas, salaka lan tembaga lan penggemar hiasan gedhe bebarengan karo orange Bang Lan mawar abang. Ing Bull Toro tumindak minangka alam bébas Walking game lan minangka bergerak horisontal ngiwa, dadi mbuyarake matador kanggo symbols.The alam bébas simbol alam bébas ora bisa ngganti buyar Matador utawa bonus simbol Bull Toro.

Landing 3 matador nyambeh ing bisa micu Matador Respin Challenge kanggo sampeyan karo 3 free re-giliran. Nalika Salajengipun nyambeh katon ing reels sak re-giliran babak, luwih re-giliran nglumpukake. babak ends nalika simbol alam bébas katon ing reels.

Wild Toro

Summary

Ing urutane critane game lan efek animasi wis digawe slot iki Best Slot karo Ora simpenan Perangkat. slot wis keno manungsa waé saka pemain sak donya utamané amarga saka fitur wilds lumampah sawijining menarik. Banjur ana mesthi giliran free lan multipliers ngempalaken payouts kanggo sampeyan. Lan ing Wild Toro ndadekake kanggo sukan atraktif lan Playful dening Elk studio lan mahu Best Slot karo Ora simpenan Perangkat.