bloopers

Go Back
bloopers

Iki online anyar Situs pembayaran slot SMS dibukak dening Elk studio. film-tema bloopers iki playable tengen kabeh piranti pinter. Kanthi soundtrack orchestral, reels kalebu kabeh perumpamaan-related film. Iku slot game nglipur sing nawakake fitur bonus tenan becik.

Play Saiki

Play lan Win in New slot SMS situs pembayaran

game slot nerangake karo 5 reels, 3 larik lan nawakake 243 cara kanggo duwe menang. Ana uga video pambuko becik sing mranata munggah pemandangan kanggo game slot iki lan pirso macem-macem karakter kanggo pemain. Pemain bisa miwiti urutane critane game karo nang minimal £ 0.25 lan nang maksimum £ 100,00. slot SMS situs pembayaran uga nawakake jackpot watara 600x saham pamuter.

slot anyar iki kasusun saka simbol Angka sing luwih dhuwur minangka lanang lan timbal stars wadon, reels saka film lan Papan clapper. Ing tangan liyane, 10, J, Q, K, lan A dianggep minangka angka ngisor. Simbol alam bébas dipungambaraken dening Wild bloopers logo. Iku bakal ngganti kabeh simbol liyane loro saka simbol bonus. Déné ing simbol bonus iku 'Walk of Fame' lintang lan iki micu fitur utama.

Seneng Fitur Bonus karo situs pembayaran slot SMS

bloopers
Iki katon acak ing giliran free lan game basa. Ana bab 5 karakter blooper beda sing ngumbara marang reels lan uga pahala ing mini-bonus minangka nderek:

Ing Game Base:
Tech swara- Blooper iki panggonan wilds caket marang reels lan ganjaran muter free.

Play Saiki

Ing Free giliran:

stunt Man- Blooper iki Transfer wilds menyang wilds ngembangaken.
cutter- Blooper iki ganjaran ing 'simbol Mudhun' sing bisa mbentuk kombinasi menang anyar.
Make Up- Blooper iki ganjaran ing giliran ekstra free.
Ndandani-Iku- Blooper gerakane simbol watara supaya nggawe kombinasi menang.

giliran free
giliran Free bakal njaluk aktif dening landing 3 utawa lintang bonus liyane saka kiwa menyang tengen marang reels. Saben lintang bakal nuduhake logo kanggo blooper tartamtu. uga, iki bakal dadi aktif sak free giliran babak.