Jungle Roh

Go Back
Jungle Roh

Wis muter game slot tau digawe sing aran kaya sampeyan raja wana? Inggih, slot iki supaya apa sing menang game UK menehi persis sing jenis pengalaman. Jungle Roh: Telpon saka Wild ora guyon nanging alas karo ngurmati akeh sing bisa menang. Kanthi alas serene nanging jero lan peteng ing latar mburi, game iki boten kurang saka siji omelan ngulandara. Ana kewan galak supaya striking ing sampeyan karo roars lan ngamok sing ndadekake pengalaman game siji agawé. A Bunch saka kunang-kunang tansah mabur liwat layar sing katon pancen gaib.

Buster Blackjack

About developer Jungle Roh: Telpon saka Wild :

Pangembang NetEnt sing populer kanggo nggawe game slot karo tema narik ati lan grafis pikiran-ndamu kanggo nggodho pikiran. Padha sawetara saka slot paling supaya apa sing menang game UK sing bisa seneng online lan menang sawetara ganjaran ageng sing bisa nggawe sampeyan sugih.

About game

Setel ing sokongan saka tengah alas, sampeyan bisa ndeleng ing slot Rolling karo sawetara aksara sange sing tetep narik kawigaten sampeyan. Ana limang simbol dhuwur-nilai ing slot iki supaya apa sing menang game UK; macan, baya, cobra, metokake lan Gajah bebarengan karo main kertu saka 10 kanggo A. macan wis paling rego kabeh karo lima mau ing payline sing Anugrah sampeyan 150 kaping saham Panjenengan. nawakake game iki 1024 cara kanggo menang karo fitur bonus sange kayata expansion simbol, kupu ngundhakake lan buyar.

Symbol Expansion: Minangka jeneng tabet kabeh simbol game kajaba buyar ing njaluk ditambahi reels sawijining gegandhengan. Mengkono nalika simbol karo kupu mencorong ing nongol sembarang kombinasi menang. Kupu simbol dilapis banjur ngembang kanggo kabeh rol sawijining nggawe winnings Panjenengan ageng lan luwih. Kamungkinan kene ana bisa dadi luwih saka siji simbol sing bisa nggedhekake lan nalika limang simbol macan kuwi nggedhekake kabeh bebarengan, kowe menang 1024 kaping saham Panjenengan.

buyar: Ing slot iki supaya apa sing menang UK simbol buyar dicekak kembang lotus lan telu utawa luwih saka iki bisa menehi sampeyan free giliran. Yen kowe njaluk 4 utawa 5 giliran sampeyan bisa menang 15 utawa 50 kaping saham ing Saliyane giliran free. Kanggo nomer giliran free, bener milih sing dhewe lan sampeyan bisa milih 4, 8, 12, 16 utawa 20 giliran. A nomer rodok kurang saka giliran nemu sampeyan menang nilai luwih, nalika 20 giliran mung bakal menehi jumlah cilik menang.

Buster Blackjack

Summary: slot iki supaya apa sing menang game UK nawakake nomer paling kesempatan kanggo Mega lan menang super mega sing bisa menang sing ewu mina ing dhuwit. Nang minimal ing game iki 20p lan maksimum £ 100 saben muter.