King Kong Cash

Go Back
King Kong Cash

King Kong Cash punika game slot adhedhasar tema saka gorilla gigantic sing ngatur wana minangka raja. Akeh film wis digawe ing kéwan iki Fantastic nanging ana sawetara banget game adhedhasar iku. Ning kene slot tagihan telpon game, ana limang reels lan 20 paylines. Game sing disetel ing sokongan saka alas gembur karo sawah banana nglukis lan dhampar watu kanggo king kong. Panjenenganipun lenggah kanthi makutha ing sirah lan turu paling wektu. Ana becik alas beat music ing latar mburi sing tansah swasana ati aktif. Sampeyan bisa nang karo miwiti nilai £ 0,20 lan ngwangun kanggo £ 500 saben muter.

About developer King Kong Cash

telpon slot tagihan game apik iki dikembangaké déning Blue Print. Padha casino online panyedhiya solusi game anjog ing donya. Padha duwe pengalaman sugih karo keahlian ing teknologi game majeng sing ngaktifake menyang nggawe game playable ing piranti seluler uga.

About game

Ana sawetara aksara gaya kartun atraktif ing telpon slot tagihan game iki. Ana baya, parrot, macan lan badhak bebarengan karo logo minangka simbol dhuwur-nilai game. logo kebayar paling karo 500 dhuwit recehan ing limang landings simbol. J, Q, K lan A SIM playing sing ngisor kategori simbol. Ana loro simbol bonus sing mbantu menang saka sawetara fitur bonus tambahan. Padha simbul king kong piyambak bebarengan kanthi laras dhuwit recehan emas.

Wild Symbol: Laras kayu saka dhuwit recehan emas fitur alam bébas lan isine kanggo kabeh simbol liyane ngalangi ing king kong. Five simbol alam bébas ing payline a menehi saham menang nganti 500 kaping banget.

ngantuk Kong: King kong wis turu kabeh wektu ing dhampar watu kang. Acak sak game, iku wakes munggah kanggo nambah fitur bonus kanggo slot nggunakake bazooka kang. Golden tong minyak muter, wilds banana, ngedongkrak bonus lan muter tilas sing bonus kang menehi.

King Kong Buyar: Simbol saka king kong fitur buyar saka telpon slot tagihan game iki. Telu utawa luwih saka simbol iki sak muter micu tingkat bonus. Sampeyan bisa menang sembarang salah siji saka papat fitur lan lagi jeblugan laras, kekaisaran giliran free, Trail bonus lan giliran free Golden.

Lotto Ball Bonus Nawakake ing Pocket Fruity Casino

Summary: Iki salah siji saka sawetara slot tagihan telpon adhedhasar gorilla kuwoso, King Kong. Kanthi pikiran ndamu grafis lan fitur bonus, sampeyan bisa kanthi gampang nyana kanggo nggawe bathi ageng dening mburi dina.