Rainbow kasugihan Free giliran

Go Back
Rainbow kasugihan Free giliran

Rainbow kasugihan Free giliran iku salah siji sing paling UK slots casino keep what you win game. Ing tema game iki adhedhasar ing dongeng Irish karakter Leprechaun Bejo. slot disetel ing sokongan warni Pelangi padhang. Sampeyan uga bisa golek dhuwit recehan emas nyebar kabeh liwat karo Leprechaun ngadeg ning. unsur iki wis cukup kanggo njlèntrèhaké cara sugih kasempatan menang kene. Musik latar mburi saka rakyat genre Irish tansah ing swasana ati nyenengake. Ana limang reels lan sepuluh paylines tetep karo kesempatan jackpot 500x. totoan wiwit karo £ 0.10 saben muter lan sampeyan bisa mundhakaken munggah kanggo £ 500 max.

dolanan

About developer Rainbow kasugihan Free giliran

tema warni iki giliran free slot casino supaya apa sing menang game iki dikembangaké dening Scientific Games. Padha salah siji saka perusahaan game paling tuwa ing donya sing duwe sajarah liwat patang puluh taun ing industri.

About game

Simbul ing giliran free slot casino supaya apa sing menang game banget tithik. Sampeyan meh bisa sok dong mirsani sembarang simbol saka main kertu lan logo game. logo kebayar paling karo 500 kaping saham ing limang pandharatan jenis. simbol Card A kebayar 300 kaping ngiring dening K karo 200 kaping. Ana totoan sing bisa menang nalika limang jenis katon ing baris tengah ing baris terus. Sampeyan bisa nemokake loro simbol bonus ing game sing sing Semanggi papat godhong emas lan Pelangi liwat dhuwit recehan emas.

  • Golden Wild: Emas papat simbol rwaning Semanggi fitur alam bébas lan mburi munggah kabeh simbol liyane ngalangi simbol Pelangi. Bakal katon tengen kabeh reels sak muter lan limang jenis isine kanggo simbol mbayar ndhuwur.
  • Free giliran Buyar: Simbol Pelangi fitur buyar iki free giliran slot casino supaya apa sing Win game. Katon mung ing reels siji, telu nganti limang sak muter. Katon ing proses dibandhingke mung ing rol siji lan sampeyan bisa njaluk nganti telung kene. Telu nganti limang landings sing dianugerahi giliran free saka 10, 15 utawa 20. Simbol iki uga tumindak minangka tambahan alam bébas nalika kurang saka telung katon ing reels.

Summary: Kanthi grafis mawerna-werna lan seneng-seneng nepsu animasi, slot nawakake hiburan murni. Ning kene giliran free slot casino supaya apa sing menang game sampeyan uga bisa menang seneng karo fitur bonus sawijining.