Top Cat

Go Back
Top Cat

Top Cat iku salah siji saka kartun paling tema slot woh saka gambar TV misuwur saka 80 kanthi jeneng sing padha. Ing game iki, sampeyan njaluk kanggo muter karo limang reels lan 20 nang-garis sing nggawe cara kanggo akeh kombinasi. Reels diselehake liwat gambar latar mburi saka Gg ing New York padha pemandangan saka gambar. Jazz music tema kartun ndadekake game liyane fun lan menarik. music banget sayah banget, supaya sampeyan bisa tetep kelangan sak game. totoan wiwit karo £ 0,20 nanging mung bisa mundhakaken munggah kanggo £ 500 saben siji.

dolanan

About developer Top Cat

Iki nuduhake kartun misuwur adhedhasar slot woh game iki dikembangaké dening Blue Print. Salah siji pangembang ndhuwur ing donya karo pengalaman sugih lan keahlian ing macem-macem Techniques game majeng. game sing ndhukung piranti kayata iPhone, iPad, komputer lan macem-macem piranti seluler pinter.

About game

Ana simbol warni saka macem-macem kucing Originally saka gambar TV kanggo nggawa pengeling-eling bali. Jambon lan orange kucing mbayar 300x ing saham nalika loro liyane menehi 200 kaping. Ing ndhuwur mbayar simbol kucing punika pamimpin kanthi jeneng game sing kebayar sampeyan 400 kaping ing limang jenis. Iki katon dibandhingke ing reels sing nggawe menang luwih gampang. Kurang simbol Nilai duwit receh iki slot woh game sing main kertu saka Ace menyang Jack. Ana loro fitur khusus ing game dijamin dening simbol saka logo slot lan balung iwak ing piring putih.

  • Feature Wild: Simbol balung iwak iku alam bébas lan substitutes kanggo kabeh kajaba simbol bonus. Katon ing kabeh 5 reels lan nggawe nomer akeh kombinasi. Lima wilds malah mbayar sampeyan 500 dhuwit recehan ing limang pertandhingan simbol.
  • Feature buyar: Logo game iku buyar iki slot woh game. Iku bisa katon mung ing reels limang, papat lan telung. Nalika kabeh telu tanah, iku dibukak tingkat bonus ngendi sampeyan kanggo Pick saka limang plans master. Saben marang bonus beda sing kalebu giliran free, menang awis lan bonus liyane.
  • Hotdog Re-Spin: Ana simbol asu panas kang bisa katon mung ing rol limang. Katon kanggo nutupi kabeh rol lan nawakake re-muter karo simbol owah-owahan kanggo kiwa ing saben muter. Re-muter mandheg nalika simbol tumuju metu saka rol pisanan.

Summary: Kanthi fitur bonus unik lan babak jackpot karo ganjaran massive, sampeyan bisa kanthi gampang nyana kanggo nggawe jumlah ageng bathi ing slot woh game.