Shangri-La

Go Back
Shangri-La

Yen seneng bayangan lan dongeng banjur ngerti padha njupuk ing lelampahan menyang donya beda, ing donya bayangan murni. Kuwi sing mewah iki supaya apa sing menang slot ndhuwur game. Shangri-La diputer karo limang reels lan limalas paylines sing mbayar saka kiwa menyang tengen. Game sing disetel ing sokongan saka bantala mitos ngisor gunung Himalaya gedhe. A temple amba lan kali kalem mili watara katon apik. The music candhi Asian kuna ing latar mburi nawakake efek marasake awakmu ing atine. Kanggo nyeleh Bets, sampeyan bisa milih saka 20p menyang max saka £ 200 saben muter.

Nggoleki Range Awesome kita klasik Slot!

About developer Shangri-La

Fantastic lan warni supaya apa sing menang slot ndhuwur game iki dikembangaké dening Next Gen. Salah manufaktur anjog ing donya game casino online. Padha duwe akeh penghargaan menang game slot sing wis mbantu wong akèh nglipur lan menang kathah ganjaran.

About game

Simbol iki supaya apa sing menang slot ndhuwur game sing tiger putih, lotus, badhak, gajah, pedhang lan candhi. Macan putih yaiku simbol mbayar ndhuwur karo 500 kaping saham nalika limang jenis sawijining katon. Heart, klub, spade lan mirah SIM sing paling mbayar simbol. Padha katon kaya mutiara larang regane lan nggawe reels katon atraktif. Ana pitung simbol bonus ing game iki, telung ing game utama lan papat ing tingkat bonus. Padha girl in pigura Gambar, liyane ing pigura geni surem lan setir pandonga emas. Ana papat wangun simbol oval karo pola beda ing wong lan padha katon mung sak tingkat bonus.

  • Bonus Wild: The girl ing pigura foto iku alam bébas lan substitutes kabeh kajaba simbol wheel pandonga. Katon mung ing rol papat, telung lan loro. tambahan, cah wadon ing geni cahya pigura katon minangka alam bébas banget. Iki nambah kombinasi menang lan mbantu sampeyan menang totoan luwih.
  • buyar Bonus: Roda pandonga emas fitur buyar iki supaya apa sing menang slot ndhuwur game. Telu utawa luwih saka simbol landing iki micu tingkat bonus. Ana papat fitur lan sing acak dianugerahi salah sijine. Sampeyan bisa menang salah siji 8 utawa 12 giliran karo landings alam bébas dijamin utawa fitur ngendi sampeyan bisa menang saham saka 15x kanggo 100x ing nang.

dolanan

Summary: Karo macem-macem bonus lan nggumunke grafis, iki supaya apa sing menang slot ndhuwur game paling ing kategori. Karo sawetara giliran Bejo, sampeyan bisa kanthi gampang menang totoan ageng ganjaran.