sphinx Wild

Go Back
sphinx Wild

Kabeh iku kuna sing katon aneh lan narik nggawe dalane crito gedhe kanggo slot video online. iki wektu iku misteri Mesir kuna lan bandha didelikaké Firaun sing wis kesengsem IGT kanggo nggawe sphinx Wild.

dolanan

Babagan Developer Sphinx Wild

IGT wis ngembangaké lan nyediakke kualitas unggul, game menarik saindhenging donya kanggo sawetara wektu saiki. iki Telpon Bill Slot Casino game uga dikembangaké déning wong-wong mau.

About Game

ana 5 reels lan 40 paylines ing Telpon Bill Slot Casino slot ngendi sampeyan bisa nggabungake Firaun karo minangka sethitik minangka 40p saben muter. Nang maksimum iki Telpon Bill Slot Casino game iki 400 kanggo muter. Stamping, wit kurma, lan wedhi ngrampungake sokongan ing. Kurang-nilai SIM poker lan dhuwur-nilai lambang rampung ing kalsium sing simbol ing reels. Lambang paling mbayar antarane wong-wong Bastet, dewa asu. Landing Lima saka kang bakal njaluk sampeyan 250 dhuwit recehan mbayari.

Weekly Cash Back Nawakake ing Pocket Fruity

Fitur liyane iki Telpon Bill Slot Casino game kalebu:

  1. Wild lingkungan- The Tutankhamun pati topeng iku lambang alam bébas lan bisa njaluk sampeyan nganti 1,000 dhuwit recehan. Nalika iku bantala ing reels, iku aktif fitur Wild Lingkungan. Kabeh lambang liyane watara topeng uga dadi wilds. Ten simbol bisa nguripake menyang alam bébas kene lan nggawe bunches Highly maringi hadiah.
  2. giliran free- Fitur iki aktif dening njupuk telu utawa luwih sepi pemandangan lambang buyar. telung, papat, utawa lima nyambeh iki ngasilaken 3, 10, utawa 25 kaping nang. Sampeyan uga milih saka papat kombinasi saka giliran free lan multipliers kanggo saben kategori.
  • 3 nyawurake bakal menehi pilihan ing antarane
  • 30 giliran free, 1 kaping multiplier
  • 15 giliran free, 2 kaping multiplier
  • 10 giliran free, 3 kaping multiplier
  • 7 giliran free, 5 kaping multiplier
  • 4 nyawurake bakal menehi pilihan ing antarane
  • 40 giliran free, 1 kaping multiplier
  • 20 giliran free, 2 kaping multiplier
  • 15 giliran free, 3 kaping multiplier
  • 9 giliran free, 5 kaping multiplier
  • 5 nyawurake bakal menehi pilihan ing antarane
  • 60 giliran free, 1 kaping multiplier
  • 30 giliran free, 2 kaping multiplier
  • 20 giliran free, 3 kaping multiplier
  • 14 giliran free, 5 kaping multiplier

Sampeyan uga bisa retrigger fitur dening landing 3 utawa liyane, iku mbuyarake nalika fitur lagi diputer metu. Jumlah giliran free malah bisa pindhah minangka dhuwur minangka 600 ing telpon Bill Slot Casino game iki.

Summary

iku peralihan sukses liyane saka game casino adhedhasar tanah-menyang slot online. slot iki ngandhut kathah fitur bonus lan bisa diputer ing Telpon Bill Slot Casino.