Stax awis

Go Back
Stax awis

Stax awis iku sawijining game banget suta kang minangka sing nglipur kanggo pemain iku prasaja kanggo muter. urutane critane game iku uga banget prasaja tanpa fitur méwah sing bisa meningkat luwih dening njalari fitur ekstra pilihan. Game bisa diputer lan sante ing Woh Casino jeneng.

Babagan Developer Cash Stax

A nitahake anjog lan pangembang ing lotre internasional lan industri game dilisensi, scientific Games, wis dikembangaké akeh kualitas unggul game casino online. game iki wis dikembangaké déning perusahaan lan kasedhiya kanggo muter ing Woh Casino jeneng.

About Game

Urutane critane game saka game iku cantik ringan lan melu 5 reels karo 10 paylines ing awal. Layar game kanthi prasaja nanging urutane critane game nemu macem nalika reels miwiti muter. Ing sawetara iki Woh Casino jeneng game iki 0.10 kanggo 400 kridit saben muter. Nalika nang iku 2 kridit, 20 paylines dadi aktif ing wektu sing. Reels duwe pratandha X mung amba, lambang bar lan sevens minangka simbol dhasar ing Woh Casino jeneng game.

Fitur liyane iki Woh Casino jeneng slot sing:

  1. Wild- Joker punika simbol alam bébas saka game iki kang substitutes kanggo kabeh simbol liyane kalebu simbol bunder bonus emas kanggo nggawe kemungkinan liyane menang.
  2. Big Bet Games- Iki minangka fitur pilihan sing bisa micu acak sing. Pemain limang giliran ing fitur iki sing duwe 30 paylines kang sampeyan bisa nampa mbayari. Mbenakake kemungkinan menang tremendously. Ana uga kemungkinan ngaktifake fitur Free giliran sak fitur bonus iki.
  3. giliran free- Landing simbol bunder bonus emas, ing limang reels sak muter padha micu fitur iki. Ana slot kosong ing ndhuwur saben reels. Saben-saben sampeyan nampa buyar a, slot kosong ing ndhuwur reel sing nampa nomer padha mbuyarake. Jumlah nyambeh sampeyan wis ing kabeh slot sing bakal nemtokake nomer giliran free njaluk. Sembarang lambang buyar ekstra kebangkrutan ing reels nalika fitur lagi diputer bakal ngréwangi kowé lan muter ekstra free. A nomer tartamtu saka nyambeh uga bisa njaluk sing kaping lima multiplier.

Summary

Stax awis punika sampurna kanggo pemain serius sing nyaman karo aturan gampang, babak sawetara bonus lan urutane critane game prasaja nanging kaya game sing wis potensial menang gedhe.