Ivanhoe

Go Back
Ivanhoe

Yen sampeyan eyeing kanggo sawetara duwit nggantheng, slot casino woh duwe bab sampurna kanggo sampeyan! produksi Elk populer iki njupuk sampeyan bali kanggo dina retro karo amalgamation sampurna inovatif fitur, slot machine trendi, lan barang paling apik dot matrix. Ngijini sampeyan muter giliran karo ease ing 5 tingkat kapisah kanggo menang sawetara Jumlah mbathèni.

playnowbutton

 

Babagan Developer Ivanhoe

Elk Studios dikembangaké sange slot casino fruity karo negara model gambar lan kalkulus lumahing animasi sange. Inspirasi dening novel by Sir Walter Scott, studio wis teka munggah karo game iki gadhah tutul retro. Pangembang dikenal kanggo gawé karakter kang nengsemake liwat inovasi sing.

About Game

Nawakake sampeyan pengalaman game sampurna bebarengan karo winnings kelas ndhuwur. Iki salah siji saka ndhuwur slot casino woh duwe fitur kaya:

  • Stake-The game is powered by 3 reels gegandhengan karo 17 garis pituwas. Sampeyan bisa muter miwiti saka 20p saben muter nganti £ 100 tengen piranti kaya laptop, Smartphone, lan PC.
  • Symbols – The fruit casino slots are based on the comeback of the King as Ivanhoe gelut karo Richard kanggo njaluk wong bali dhampar. Slot duwe simbol kaya watermelons, cherries, Koruna, lemons, 7s biru, 7s abang, bar, panji putih lan abang populer kanggo njaluk sampeyan liwat fitur game bonus atraktif.
  • Bonus levels – It has got 5 bedo tingkat saka bonus kang bisa katon ing tampilan saka dot matrix. Iku meh podho mesin Pinball umum gaya retro. Sampeyan bisa menang fitur bonus mung yen sampeyan bisa njaluk simbol bonus ing saben 3 reels. Sawise menang pesawat saka dhuwit recehan, sampeyan bisa pindah nganti tingkat sing luwih dhuwur saka tantangan karo Rising multipliers. Kanthi giliran free tambahan, sampeyan bisa ngrebut kutha dhampare kanggo Richard menang maneh makutha.
  • Free spins -This slot casino woh game menehi giliran free karo makutha akting minangka liar kang substitutes kabeh lambang liyane, kajaba buyar ing. Nalika ing kawitan 2 tingkat, sing samesthine kanggo menang paling 25 kaping apa saham iku. Ing sabanjure 2 tingkat, sing tak menang 200 kaping. Ing tingkat pokok, sampeyan bisa tas 3000 kaping.
  • Multipliers-It helps you with multipliers starting at 2x and adding up by 1 ing saben tingkat. Sampeyan bisa tekan maksimum 6x ing tingkat concluding.

dolanan

Summary

Iku salah siji saka populer slot casino woh karo RTP saka 96.3% lan unik karo bedo dhuwur menehi sampeyan kasempatan kanggo menang meh 500 kaping saham dhisikan.