Sarat lan Ketentuan Penggunaan £ 100 Cocokake Daily

  • promosi iki mung kasedhiya kanggo sing duwe akun bener umur 18 utawa liyane.
  • bonus iki bakal aktif dina antarane 10-16 November 2016 GMT.
  • A bonus saka 25% saka kawitan simpenan nganti maksimal £ 100 bakal ditambahake menyang akun pamuter kang saben dina.
  • promosi iki mung bakal bener ing simpenan kawitan saka saben dina saka periode promosi.
  • kridit Bonus bakal digawe kanggo akun ing 3 apa dina pungkasan promosi.
  • syarat wagering standar 30x jumlah bonus aplikasi sadurunge bonus utawa winnings cocog bisa mundur.
  • dana Bonus entuk saka promosi iki, mung bisa digunakake kanggo muter ing game slot kita.
  • Total dana sadurunge wagering lengkap bakal roso sepi kabeh bonus lan sembarang winnings saka gara iki kanggo akun.
  • Jumlah konversi maksimum saka dana bonus bakal katutup ing 4x jumlah bonus dianugerahi. dana Bonus Ngonversi otomatis sapisan wagering lengkap.
  • Mung wagers digawe ing game Money Real bakal kontribusi menyang requirement wagering. Wagers digawe ing Play Kanggo games ora count menyang requirement wagering.
  • Sawise aken bonus Panjenengan tetep bener kanggo 28 dina. Apa sampeyan ora ngrampungake syarat wagering ing wektu iki, dana bonus isih bakal dibusak saka akun.
  • Pemain sing ngilingake sing mung siji bonus bisa aktif ing sembarang wektu siji.
  • Standard Sarat lan Ketentuan aplikasi.
  • Manajemen cadangan hak kanggo mbatalake, siksa utawa ngowahi apa kompetisi utawa promosi (utawa aturan kuwi) ing sembarang wektu lan tanpa kabar sadurunge.
  • Umum Syarat-syarat lan kahanan aplikasi. kaputusan Management iku final ing kasus.