Sarat lan kasugihan Ketentuan Rainbow

  • promosi iki mung kasedhiya kanggo sing duwe akun bener umur 18 utawa liyane.
  • promosi iki bakal mbukak saka 00:01 25th May 2017 nganti 23:59 31st May 2017 (BST).
  • BST padha karo -9.30hrs ACST, -1hr THIS, PTZ + 8hrs
  • Supaya melok “turnamen” pemain kudu simpenan lan wager minimal £ 10 sak periode promosi.
  • The “juara” saka turnamen bakal pamuter sing wis total wagering paling liwat periode promosi ing Rainbow kasugihan Free giliran.
  • The “juara” saka turnamen bakal aken £ 250 ing kredit bonus karo turnover 1x menyang akun sing.
  • turnamen iki urip tengen jaringan Nektan ing macem-macem casinos.
  • Bebungah bakal dianugerahi minangka nderek:
  • 1Panggonan st – £ 250 1x kredit Bonus
  • 2nd-5th place - £ 100 1x kredit Bonus
  • 6th-e 10th Place- £ 70 1x kredit Bonus
  • Hadiah bisa njupuk nganti 3 apa dina kanggo aken kanggo akun.
  • syarat Bonus wagering saka 1x jumlah bonus aplikasi sadurunge bonus utawa winnings cocog bisa mundur.
  • Jumlah konversi maksimum saka dana bonus bakal katutup ing 4x jumlah bonus dianugerahi. dana Bonus Ngonversi otomatis sapisan wagering lengkap.
  • dana Bonus entuk saka promosi iki, mung bisa digunakake kanggo muter ing game slot kita.
  • Wagers ing Blackjack lan Roulette ora kontribusi kanggo abang saka requirement wagering saldo bonus.
  • kridit Bonus exempt lan biso kanggo digunakake ing pertandhingan sabanjuré: dracula, Guns 'N’ roses, Jimi Hendrix, gaib Fortune, The Invisible Man, Cleopatra MegaJackpot, Siberian Storm Megajackpot, Megajackpots Isle O'Plenty, Wolf Run Megajackpot, Star Lanterns Megajackpot, Gong Xi Fa Cai, More Monyet Jackpot Lintang, Genie Jackpots, Winstar, Liga Kehakiman, Batman, Superman, Flash ing, Lantern Green, An Evening with Holly Madison, Psycho, James Dean, Babi Wisaya, Thunderstruck II, Avalon, Wheel of Fortune ing Tour, Champion Raceways, Slot O Gold, Super Spinner, Super Diamond Deluxe
  • Total dana sadurunge wagering lengkap bakal roso sepi kabeh bonus lan sembarang winnings saka gara iki kanggo akun.
  • Bonus lan Cash hadiah bisa njupuk nganti 3 apa dina kanggo aken kanggo akun.
  • Sawise aken bonus Panjenengan tetep bener kanggo 28 dina. Apa sampeyan ora ngrampungake syarat wagering ing wektu iki, dana bonus isih bakal dibusak saka akun.
  • Pemain sing ngilingake sing mung siji bonus bisa aktif ing sembarang wektu siji, monggo “akunku” bagean kanggo ndeleng kabeh saiki bonus
  • Pemenang bakal dikontak langsung dening casino.
  • Manajemen cadangan hak kanggo nglirwakake sembarang pembayaran promosi yen pracaya sing promosi wis dilecehke lan / utawa endi syarat-syarat nawarake ora kawujud.
  • Manajemen cadangan hak kanggo mbatalake, siksa utawa ngowahi apa kompetisi utawa promosi (utawa aturan kuwi) ing sembarang wektu lan tanpa kabar sadurunge.
  • Standard Sarat lan Ketentuan aplikasi.