Sarat lan Ketentuan Penggunaan Big Match

1.promosi iki mung kasedhiya kanggo sing duwe akun bener umur 18 utawa liyane.

2.bonus iki bakal aktif 27 Oktober – 2nd November 2016 GMT.

3.Simpenan nganti £ 1,000 kanggo njaluk 25% match simpenan bonus nganti £ 250 ing kredit Bonus Utawa simpenan apa liwat £ 1000 lan njaluk 10% cocog kanggo £ 250 ing hadiah awis.

4.kridit Bonus bakal digawe kanggo akun ing 3 apa dina pungkasan promosi.

5.syarat wagering standar 30x jumlah bonus aplikasi sadurunge bonus utawa winnings cocog bisa mundur.

6.dana Bonus entuk saka promosi iki, mung bisa digunakake kanggo muter ing game slot kita.

Total dana sadurunge wagering lengkap bakal roso sepi kabeh bonus lan sembarang winnings saka gara iki kanggo akun.

7.Jumlah konversi maksimum saka dana bonus bakal katutup ing 4x jumlah bonus dianugerahi. dana Bonus Ngonversi otomatis sapisan wagering lengkap.

8.Mung wagers digawe ing game Money Real bakal kontribusi menyang requirement wagering. Wagers digawe ing Play Kanggo games ora count menyang requirement wagering.

9.Sawise aken bonus Panjenengan tetep bener kanggo 28 dina. Apa sampeyan ora ngrampungake syarat wagering ing wektu iki, dana bonus isih bakal dibusak saka akun.

10.Pemain sing ngilingake sing mung siji bonus bisa aktif ing sembarang wektu siji.

11.Standard Sarat lan Ketentuan aplikasi.

12.Manajemen cadangan hak kanggo mbatalake, siksa utawa ngowahi apa kompetisi utawa promosi (utawa aturan kuwi) ing sembarang wektu lan tanpa kabar sadurunge.

13.Umum Syarat-syarat lan kahanan aplikasi. kaputusan Management iku final ing kasus.