Sarat lan Ketentuan Penggunaan Rocks November

1.Bebungah awis sing worth € 25,000 lan bakal bisa dienggo bareng diantara 100 pemenang (€ 2,000 mbuwang dhuwit saka hadiah 1st klebu).

2.Aku arep sembarang pemain menang yen lagi sukses lan mbayar hadiah awis kanggo akun pamuter.

3.hadiah awis pemenang ora duwe syarat wagering.

4.Dolar saka Euros tanggung jawab saka casino.

5.giliran free:

  • 101- 200: 100 giliran free
  • 201 - 1000: 50 giliran free
  • 1001 - 3000: 20 giliran free
  • 3001 - 5000: 10 giliran free
  • 110,000 Giliran Free bakal bisa dienggo bareng diantara 4900 pemenang.
  • Free giliran hadiah sing bener ing Guns N Roses Video Slot ™, Jimi Hendrix Online Slot ™, Motörhead Video Slot ™ Iku tanggung jawab casino kang kanggo persiyapan lan pamuter kredit akun karo giliran Free kanggo kualifikasi lan pemain menang.
  • Winners bakal dikirimi notifikasi liwat e-mail utawa SMS karo kabar sing giliran free sing wis dianugerahi.
  • NetEnt bakal nutupi ing Nilai saka saben Spin Free dianugerahi lan ora total biaya saka giliran free
    Menang pemain kudu mlebet ing 5-7 dina sawise program bonus wis aktif.

6.Carane nduweni:

  • Saben pemain kudu muter ing paling 50 nyata-dhuwit giliran ing samubarang game kualifikasi (minimal € / £ / kr / $ 10) - Guns N Roses Video Slot ™, Jimi Hendrix Online Slot ™ lan / utawa Motörhead Video Slot ™ - karo minimal € 0,20 saben muter lan ing wektu promosi. kanggo saben 50 giliran pamuter bakal nampa tiket entri menyang hadiah babak. (max. 50 karcis saben pamuter, saben dina).

7.Sarat lan Ketentuan Umum

  • game kualifikasi sing: Guns N Roses Video Slot ™, Jimi Hendrix Online Slot ™, Motörhead Video Slot ™
  • NetEnt cadangan hak kanggo mbenake, nundha utawa mbatalake promosi ing sembarang wektu.