Sarat lan Ketentuan 20% Win ngedongkrak Kabeh Minggu

1.promosi iki mung kasedhiya kanggo sing duwe akun bener umur 18 utawa liyane.

2.promosi iki bakal aktif saben dina 17-23rd November 2016 (GMT).

3.Mung Profit Mundhut (P&L) kegiatan sak periode promosi ing game slot bakal Count menyang kualifikasi kanggo ngedongkrak ing.

4.Ngedongkrak bakal dianugerahi miturut MediaWiki net (winnings dhuwit nyata) ing kabeh game slot.

5.Ing acara sing net P Panjenengan&L wis accrued minimal £ 10 ing winnings, sampeyan bakal nampa ngedongkrak diwilang ing 20% saka Profit reged ing kabeh game slot.

6.Supaya dadi layak kanggo Win ngedongkrak promo, pemain kudu digawe simpenan minimal £ 10 sak periode promosi.

7.Bukaan jumlah total bonus iku £ 100.

8.syarat wagering standar 30x jumlah bonus aplikasi sadurunge bonus utawa winnings cocog bisa mundur. Winnings mati bonus sing katutup ing 4x jumlah bonus.

9.dana Bonus entuk saka promosi iki, mung bisa digunakake kanggo muter ing game slot kita.

10.Total dana sadurunge wagering lengkap bakal roso sepi kabeh bonus lan sembarang winnings saka gara iki kanggo akun.

11.Mung wagers digawe ing game Money Real bakal kontribusi menyang requirement wagering. Wagers digawe ing Play Kanggo games ora count menyang requirement wagering.

12.Sawise aken bonus Panjenengan tetep bener kanggo 28 dina. Apa sampeyan ora ngrampungake syarat wagering ing wektu iki, dana bonus isih bakal dibusak saka akun.

13.Pemain sing ngilingake sing mung siji bonus bisa aktif ing sembarang wektu siji.

14.Standard Syarat-syarat lan kahanan aplikasi.

15.Manajemen cadangan hak kanggo mbatalake, siksa utawa ngowahi apa kompetisi utawa promosi (utawa aturan kuwi) ing sembarang wektu lan tanpa kabar sadurunge.

16.kaputusan Management iku final ing kasus.