Sarat lan Ketentuan Paskah Eggstra

Syarat-syarat lan kahanan:

  • promosi iki mung kasedhiya kanggo sing duwe akun bener umur 18 utawa liyane.
  • promosi iki bakal aktif saka antarane ana 24 Maret 00:00 nganti ana 30 Maret 23:59. (GMT)
  • Supaya dadi layak kanggo promosi iki, pemain kudu digawe simpenan minimal £ 10 sak periode promosi
  • Mung siji bonus saben dina saben pamuter bisa nebus.
  • Pemain bakal nampa 50% simpenan bonus ing simpenan sing pisanan digawe saben dina ing wektu promosi. Bonus maksimum kasadhiya saben dina:
  • Thursday 24 Maret – njaluk 50% nganti £ 100
  • Friday 25th Maret – njaluk 50% nganti £ 200
  • Ana 28th March – njaluk 50% nganti £ 300
  • Selasa 29 Maret – njaluk 50% nganti £ 400
  • Wednesday 30th Maret – njaluk 50% nganti £ 500
  • bonus maksimum kasadhiya ing total kanggo periode promosi Kabèh £ 1,500
  • The awarding hadiah bisa njupuk nganti 72 jam, sawise completion saka promosi kanggo aken kanggo akun.
  • syarat bonus wagering standar 30x jumlah bonus aplikasi sadurunge bonus utawa winnings cocog bisa mundur
  • Jumlah konversi maksimum saka dana bonus bakal katutup ing 4x jumlah bonus dianugerahi. dana Bonus Ngonversi otomatis sapisan wagering lengkap
  • dana Bonus entuk saka promosi iki, mung bisa digunakake kanggo muter ing game slot kita.
  • Total dana sadurunge wagering lengkap bakal roso sepi kabeh bonus lan sembarang winnings saka gara iki kanggo akun.
  • Sawise aken bonus Panjenengan tetep bener kanggo 28 dina. Apa sampeyan ora ngrampungake syarat wagering ing wektu iki, dana bonus isih bakal dibusak saka akun.
  • Pemain sing ngilingake sing mung siji bonus bisa aktif ing sembarang wektu siji, monggo “akunku” bagean kanggo ndeleng kabeh saiki bonus
  • Manajemen cadangan hak kanggo mbatalake, siksa utawa ngowahi apa kompetisi utawa promosi (utawa aturan kuwi) ing sembarang wektu lan tanpa kabar sadurunge.
  • Standard Sarat & kahanan aplikasi.
  • kaputusan Management iku final ing kasus.