Terms and Conditions of Weekend Promo

  • promosi iki mung kasedhiya kanggo sing duwe akun bener umur 18 utawa liyane.
  • This bonus will be active between 5th-7th, 12th-14th, 19th-21st and 26th-28th May. (BST)
  • BST padha karo -9.30hrs ACST, -1hr THIS, PTZ + 8hrs
  • Simpenan minimal £ 10 kanggo njaluk 25 bonus spins on Jungle Spirit. Kanggo nampa bonus iki pamuter kudu simpenan nggunakake giliran kode bonus
  • A bonus saka 25 Giliran bakal ditambahake menyang akun.
  • These Spins will be worth 20p and valid on Jungle Spirit only.
  • In order to activate the spins players must launch Jungle Spirit
  • Kabeh winnings entuk saka giliran bakal maringi dana bonus lan nindakake sarat wagering saka 30x jumlah bonus total entuk.
  • Jumlah konversi maksimum saka dana bonus bakal katutup ing 4x jumlah bonus dianugerahi. dana Bonus Ngonversi otomatis sapisan wagering lengkap.
  • Utawa simpenan minimal £ 10 kanggo njaluk 100% Cocog kanggo maksimum £ 100. To receive this bonus the player must deposit using the bonus code BONUS
  • dana Bonus nindakake requirement wagering saka 30x jumlah saka simpenan lan bonus jumlah (e.g. £ 10 simpenan + £ 10 bonus 30 = £ 600) kudu ketemu sadurunge bonus lan sembarang winnings sing diowahi kanggo awis katutup lan lan sembarang winnings luwih dadi withdrawable yen bonus gegandhengan simpenan.
  • bonus iki bakal aktif ing simpenan kawitan saka periode promosi mung.
  • Free giliran lan Bonus bisa njupuk nganti 3 apa dina saka mburi promosi kanggo aken kanggo akun.
  • Winnings entuk saka giliran bakal nindakake requirement wagering saka 30x jumlah bonus total entuk.
  • Mung wagering ing game iki: Starburst, Gonzo kang Quest, Spin Twin, Spinata Grande, Pyramid, kasugihan Piggy, Jack Hammer, pancingan Heroes, dazzle Me, Neon Stax, Jack lan Beanstalk, victorious, Reel Rush, lampu, Disco giliran, Koi Putri, Mythic Maiden, Sparks, Stamping, Magic Sajarah, blackjack klasik, woh Shop, Bunga, uap Tower, Fisticuffs, Angler Lucky, Tornado Farm Uwal, Subtopia, Jack Hammer 2, Big Bang, King of Slot, cemlorot, Master of Mystery, drive, Aloha, Piala Champions, Nrvna, Nalika Babi Fly, Rahasia saka Atlantis, Legenda Dongeng:Red Riding Hood, Panglima:Kristal saka Power, Rahasia saka Natal, Joker Pro, Roh telpon alas alam bébas lan Wild Wild West.
  • dana Bonus entuk saka promosi iki, mung bisa digunakake kanggo muter ing game slot kita.
  • Total dana sadurunge wagering lengkap bakal roso sepi kabeh bonus lan sembarang winnings saka gara iki kanggo akun.
  • Jumlah konversi maksimum saka dana bonus bakal katutup ing 4x jumlah bonus dianugerahi. dana Bonus Ngonversi otomatis sapisan wagering lengkap.
  • Mung wagers digawe ing game Money Real bakal kontribusi menyang requirement wagering. Wagers digawe ing Play Kanggo games ora count menyang requirement wagering.
  • Sawise aken bonus Panjenengan tetep bener kanggo 28 dina. Bonus giliran tetep bener kanggo 7 dina. Apa sampeyan ora ngrampungake syarat wagering ing wektu iki, dana bonus isih bakal dibusak saka akun.
  • kridit Bonus exempt lan biso kanggo digunakake ing pertandhingan sabanjuré: dracula, Guns 'N’ roses, Jimi Hendrix, gaib Fortune, The Invisible Man, Cleopatra MegaJackpot, Siberian Storm Megajackpot, Megajackpots Isle O'Plenty, Wolf Run Megajackpot, Star Lanterns Megajackpot, Gong Xi Fa Cai, More Monyet Jackpot Lintang, Genie Jackpots, Winstar, Liga Kehakiman, Batman, Superman, Flash ing, Lantern Green, An Evening with Holly Madison, Psycho, James Dean, Babi Wisaya, Thunderstruck II, Avalon, Wheel of Fortune ing Tour, Champion Raceways, Slot O Gold, Super Spinner, Super Diamond Deluxe
  • Pemain sing ngilingake sing mung siji bonus bisa aktif ing sembarang wektu siji, monggo “profile” bagean kanggo ndeleng kabeh saiki bonus
  • Standard Syarat-syarat lan kahanan aplikasi.
  • Manajemen cadangan hak kanggo nglirwakake sembarang pembayaran promosi yen pracaya sing promosi wis dilecehke lan / utawa endi syarat-syarat nawarake ora kawujud.
  • Manajemen cadangan hak kanggo mbatalake, siksa utawa ngowahi apa kompetisi utawa promosi (utawa aturan kuwi) ing sembarang wektu lan tanpa kabar sadurunge.
  • kaputusan Management iku final ing kasus.