Sarat lan Ketentuan Penggunaan World Tour

1.promosi iki mung kasedhiya kanggo sing duwe akun bener umur 18 utawa liwat.

2.promosi iki bakal aktif antarane 4-10th August 2016 (GMT).

3.Dadi layak kanggo bonus, pemain kudu simpenan lan wager minimal £ 10 lan muter ing game slot related kanggo dina sing.

  • 4th August – Ireland – Shamrock 'n’ Roll
  • 5th August – Spanyol – Gonzo kang Quest
  • 6th August – Mexico – Spinata Grande
  • 7th August – Kenya – Big 5 Safari
  • 8th August – China – Lucky 88
  • 9th August – USA – Gold gunslinger kang
  • 10th August – UK – Best of British

4.A bonus saka 25% celengan nganti maksimal £ 100 bakal ditambahake menyang akun pamuter.

5.promosi iki mung bakal bener ing simpenan kawitan saben dina sak periode promosi.

6.kridit Bonus bakal digawe kanggo akun ing 3 apa dina pungkasan promosi.

7.syarat wagering standar 30x jumlah bonus aplikasi sadurunge bonus utawa winnings cocog bisa mundur. Winnings mati bonus sing katutup ing 4x jumlah bonus.

8.dana Bonus entuk saka promosi iki mung bisa digunakake kanggo muter ing game slot kita.

9.Total dana sadurunge wagering lengkap bakal roso sepi kabeh bonus lan sembarang winnings saka gara iki kanggo akun.

10.Mung wagers digawe ing game Money Real bakal kontribusi menyang requirement wagering. Wagers digawe ing Play Kanggo games ora count menyang requirement wagering.

11.Sawise aken bonus Panjenengan tetep bener kanggo 28 dina. Apa sampeyan ora ngrampungake syarat wagering ing wektu iki, dana bonus isih bakal dibusak saka akun.

12.Pemain sing ngilingake sing mung siji bonus bisa aktif ing sembarang wektu siji.

13.Standard Sarat lan Ketentuan aplikasi.

14.Manajemen cadangan hak kanggo mbatalake, siksa utawa ngowahi apa kompetisi utawa promosi (utawa aturan kuwi) ing sembarang wektu lan tanpa kabar sadurunge.

15.kaputusan Management iku final ing kasus.