Sarat lan Ketentuan Penggunaan Weekly ana Cocokake

1.promosi iki mung kasedhiya kanggo sing duwe akun bener umur 18 utawa liwat.

2.promosi iki bakal aktif antarane 00:01 lan 23:59 7th, 21st lan 28th November 2016 (GMT).

3.Dadi layak kanggo bonus, pemain kudu simpenan lan wager minimal £ 10 lan muter ing game slot.

4.A bonus saka 100% saka kawitan simpenan nganti maksimal £ 50 bakal ditambahake menyang akun pamuter.

5.promosi iki mung bakal bener ing simpenan kawitan saka saben dina saka periode promosi.

6.Pemain sing layak kanggo nduweni sapisan ing saben suwé promosi.

7.kridit Bonus bakal digawe kanggo akun ing 3 apa dina pungkasan promosi.

8.syarat wagering standar 30x jumlah bonus aplikasi sadurunge bonus utawa winnings cocog bisa mundur. Winnings mati bonus sing katutup ing 4x jumlah bonus.

9.dana Bonus entuk saka promosi iki, mung bisa digunakake kanggo muter ing game slot kita.

10.Total dana sadurunge wagering lengkap bakal roso sepi kabeh bonus lan sembarang winnings saka gara iki kanggo akun.

11.Mung wagers digawe ing game Money Real bakal kontribusi menyang requirement wagering. Wagers digawe ing Play Kanggo games ora count menyang requirement wagering.

12.Sawise aken bonus Panjenengan tetep bener kanggo 28 dina. Apa sampeyan ora ngrampungake syarat wagering ing wektu iki, dana bonus isih bakal dibusak saka akun.

13.Pemain sing ngilingake sing mung siji bonus bisa aktif ing sembarang wektu siji.

14.Standard Syarat-syarat lan kahanan aplikasi.

15.Manajemen cadangan hak kanggo mbatalake, siksa utawa ngowahi apa kompetisi utawa promosi (utawa aturan kuwi) ing sembarang wektu lan tanpa kabar sadurunge.

16.kaputusan Management iku final ing kasus.