Sarat lan Ketentuan Penggunaan gratis

1.promosi iki mung kasedhiya kanggo sing duwe akun bener umur 18 utawa liyane.

2.promosi iki bakal mbukak saka 00:01 13th October 2016 nganti 23:59 19th October 2016 (GMT).

3.Supaya melok “turnamen” pemain kudu simpenan lan wager minimal £ 10 sak periode promosi.

4.The “juara” saka turnamen bakal pamuter sing wis total wagering paling liwat periode promosi tengen kabeh game slot.

5.The “juara” saka turnamen bakal aken £ 500 Cash menyang akun sing.

6.turnamen iki urip tengen jaringan Nektan ing macem-macem casinos.

Bebungah bakal dianugerahi minangka nderek:

  • 1Panggonan st- £ 500 Cash
  • 2Panggonan nd-5th- £ 200 Cash
  • 6Panggonan th-16- £ 11 Cash

7.Awis lan bonus hadiah bisa njupuk nganti 3 apa dina kanggo aken kanggo akun.

8.syarat bonus wagering standar 30x jumlah bonus aplikasi sadurunge bonus utawa winnings cocog bisa mundur.

9.Jumlah konversi maksimum saka dana bonus bakal katutup ing 4x jumlah bonus dianugerahi. dana Bonus Ngonversi otomatis sapisan wagering lengkap.

10.dana Bonus entuk saka promosi iki, mung bisa digunakake kanggo muter ing game slot kita.

11.Wagers ing Blackjack lan Roulette ora kontribusi kanggo abang saka requirement wagering saldo bonus.

12.Total dana sadurunge wagering lengkap bakal roso sepi kabeh bonus lan sembarang winnings saka gara iki kanggo akun.

13.Bonus lan Cash hadiah bisa njupuk nganti 3 apa dina kanggo aken kanggo akun.

14.Sawise aken bonus Panjenengan tetep bener kanggo 28 dina. Apa sampeyan ora ngrampungake syarat wagering ing wektu iki, dana bonus isih bakal dibusak saka akun.

15.Pemain sing ngilingake sing mung siji bonus bisa aktif ing sembarang wektu siji, monggo “akunku” bagean kanggo ndeleng kabeh saiki bonus

16.Pemenang bakal dikontak langsung dening casino.

17.Manajemen cadangan hak kanggo mbatalake, siksa utawa ngowahi apa kompetisi utawa promosi (utawa aturan kuwi) ing sembarang wektu lan tanpa kabar sadurunge.

18.Umum Syarat-syarat lan kahanan aplikasi. kaputusan Management iku final ing kasus.