Sarat lan Ketentuan Penggunaan Win ngedongkrak Thursday

1.promosi iki mung kasedhiya kanggo sing duwe akun bener umur 18 utawa liyane.

2.promosi iki bakal 3rd aktif, 10th, 17th lan 24 November 2016 (GMT).

3.Mung Profit Mundhut (P&L) kegiatan sak periode promosi bakal Count menyang kualifikasi kanggo ngundhakake menang.

4.Ngedongkrak bakal dianugerahi miturut MediaWiki net (winnings dhuwit nyata) ing kabeh game slot.

5.Pemain kudu setor £ 10 ing wektu promosi kanggo nduweni.

6.Ing acara sing net P Panjenengan&L wis accrued nganti minimal £ 10 ing winnings, sampeyan bakal nampa ngedongkrak diwilang ing 25% saka winnings ing game slot nganti maksimal £ 100.

7.Bukaan jumlah total cashback punika £ 100 ing dana bonus.

8.syarat bonus wagering standar 30x jumlah bonus aplikasi sadurunge bonus utawa winnings cocog bisa mundur.

9.Jumlah konversi maksimum saka dana bonus bakal katutup ing 4x jumlah bonus dianugerahi. dana Bonus Ngonversi otomatis sapisan wagering lengkap.

10.dana Bonus entuk saka promosi iki, mung bisa digunakake kanggo muter ing game slot kita.

11.Wagers ing Blackjack lan Roulette ora kontribusi kanggo abang saka requirement wagering saldo bonus.

12.Total dana sadurunge wagering lengkap bakal roso sepi kabeh bonus lan sembarang winnings saka gara iki kanggo akun.

13.Bonus lan Cash hadiah bisa njupuk nganti 72 jam kanggo aken kanggo akun.

14.Sawise aken bonus Panjenengan tetep bener kanggo 28 dina. Apa sampeyan ora ngrampungake syarat wagering ing wektu iki, dana bonus isih bakal dibusak saka akun.

15.Pemain sing ngilingake sing mung siji bonus bisa aktif ing sembarang wektu siji, monggo “akunku” bagean kanggo ndeleng kabeh saiki bonus

16.Manajemen cadangan hak kanggo mbatalake, siksa utawa ngowahi apa kompetisi utawa promosi (utawa aturan kuwi) ing sembarang wektu lan tanpa kabar sadurunge.

17.Umum Syarat-syarat lan kahanan aplikasi. kaputusan Management iku final ing kasus.