Sarat lan Ketentuan Spin menyang Spring

Syarat-syarat lan kahanan:

  • promosi iki mung kasedhiya kanggo sing duwe akun bener umur 18 utawa liyane.
  • promosi iki bakal aktif saka 00:00 Thursday 31 Maret nganti ana 6th April 23:59. (BST)
  • Kanggo layak kanggo dina £ 50 bonus, pemain kudu simpenan & muter £ 50 ing slot Hot salib bunnies saben dina.
  • Maksimum £ 350 Bonus cumawis sak periode promosi.
  • dana bonus nambah bakal aken kanggo akun ing 72 hours of the promotion end date
  • Jumlah konversi maksimum saka dana bonus bakal katutup ing 4x jumlah bonus dianugerahi. dana Bonus Ngonversi otomatis sapisan wagering wis rampung
  • syarat bonus wagering standar 30x jumlah bonus aplikasi sadurunge bonus utawa winnings cocog bisa mundur
  • dana Bonus entuk saka promosi iki, mung bisa digunakake kanggo muter ing game slot kita.
  • Total dana sadurunge wagering lengkap bakal roso sepi kabeh bonus lan sembarang winnings saka gara iki kanggo akun.
  • Sawise aken bonus Panjenengan tetep bener kanggo 28 dina. Apa sampeyan ora ngrampungake syarat wagering ing wektu iki, dana bonus isih bakal dibusak saka akun.
  • Pemain sing ngilingake sing mung siji bonus bisa aktif ing sembarang wektu siji, monggo “akunku” bagean kanggo ndeleng kabeh saiki bonus
  • Manajemen cadangan hak kanggo mbatalake, siksa utawa ngowahi apa kompetisi utawa promosi (utawa aturan kuwi) ing sembarang wektu lan tanpa kabar sadurunge.
  • Umum Syarat-syarat lan kahanan aplikasi
  • kaputusan Management iku final ing kasus.