Sarat lan Ketentuan Bonus Wektu

 

  • promosi iki mung kasedhiya kanggo sing duwe akun bener umur 18 utawa liyane.
  • promosi iki bakal aktif saka antarane ana 7th April 00:00 nganti ana 13 April 23:59. (BST)
  • Supaya dadi layak kanggo promosi iki, pemain kudu digawe simpenan minimal £ 10 sak periode promosi
  • Mung siji bonus saben dina saben pamuter bisa nebus.
  • Bonus maksimum kasadhiya saben dina:
    • Thursday 7th April - Get 50% nganti £ 500
    • Ana 8th April - Get 100% nganti £ 400
    • Ana 11 April - Get 150% nganti £ 300
    • Wednesday 13 April - Get 200% nganti £ 200
  • Maximum bonus available in total for the whole promotional period is £1,400
  • The awarding hadiah bisa njupuk nganti 72 jam, sawise completion saka promosi kanggo aken kanggo akun.
  • syarat bonus wagering standar 30x jumlah bonus aplikasi sadurunge bonus utawa winnings cocog bisa mundur
  • Jumlah konversi maksimum saka dana bonus bakal katutup ing 4x jumlah bonus dianugerahi. dana Bonus Ngonversi otomatis sapisan wagering lengkap
  • dana Bonus entuk saka promosi iki, mung bisa digunakake kanggo muter ing game slot kita.
  • Total dana sadurunge wagering lengkap bakal roso sepi kabeh bonus lan sembarang winnings saka gara iki kanggo akun.
  • Sawise aken bonus Panjenengan tetep bener kanggo 28 dina. Apa sampeyan ora ngrampungake syarat wagering ing wektu iki, dana bonus isih bakal dibusak saka akun.
  • Pemain sing ngilingake sing mung siji bonus bisa aktif ing sembarang wektu siji, monggo “akunku” bagean kanggo ndeleng kabeh saiki bonus
  • Manajemen cadangan hak kanggo mbatalake, siksa utawa ngowahi apa kompetisi utawa promosi (utawa aturan kuwi) ing sembarang wektu lan tanpa kabar sadurunge.
  • Standard Sarat & kahanan aplikasi.