Weekend Promo

Go Back
Weekend Promo

Akhir minggu saiki bakal apik tenan lan kaku-free. Yen sampeyan banget pengin nggawe akhir minggu mung kaya sing gabung Slot Fruity Casino lagi digawa metu sing Weekend Promo kanggo Agustus. Lagi aturan macem-macem bonus awis kanggo anggota sing kang minangka nderek:

  • Simpenan £ 20 kanggo duwe bonus saka £ 10.
  • Simpenan antarane £ 21 & £ 50 kanggo duwe 75% bonus awis nganti £ 37,50.
  • Simpenan £ 51 utawa ndhuwur kanggo njaluk 100% bonus awis nganti £ 150.

Nanging iki sadurunge 27th utawa ing sembarang akhir minggu Agustus tanggal 4-6th, 11th-13, 18th-20 lan 25-27th kanggo duwe manfaat nawarake.

Sarat & kahanan:

Swara Jus Kanan? nanging ana sawetara bab sing mung kudu ngerti babagan iki Weekend Promo nalika nggunakake:

    • Promo aktif mung ing Weekends saka 11:01 kanggo 23.59 BTS.
    • Valid ing simpenan pisanan digawe ing dina sing.
    • 30x jumlah wagering dibutuhake kanggo ngowahi winnings sembarang menyang awis.
    • Weekend Promo mung kasedhiya ing slot milih.
    • Mung jumlah bonus 4x bisa diowahi menyang awis.
    • Wagers digawe ing Free Games ora bakal diitung ing Promo iki.
    • Mung game Real Money bakal dietung.
  • umur minimal 18.

Rest jumlah bakal nganggo kabel ing 3 dina langsung kanggo akun.

Maca Sarat Full lan Ketentuan kanggo Weekend Promo