Sarat lan Ketentuan Luck O The Irish

Syarat-syarat lan kahanan:

  • promosi iki mung kasedhiya kanggo sing duwe akun bener umur 18 utawa liyane.
  • promosi iki lan Papan pimpinan sing kagandhèng, bakal mbukak saka 00:00 Thursday 17th March until Wednesday 23rd March 23:59. (GMT)
  • Papan pimpinan bakal dianyari ajeg sak minggu saka promosi lan bisa viewed kene http://www.nektancasino.com/luck-o-the-irish/leaderboard
  • Supaya melok pemain kudu simpenan lan wager minimal £ 10 ing samubarang game kita Bintang:
    Eyes Irish
    Eyes Irish 2
    Shamrock n Roll
  • TCTerms bakal dianugerahi ing cara ing ngisor iki:
  • 1 titik bakal dianugerahi kanggo saben £ 10 menang ing game Bintang
  • Hadiah bakal dianugerahi minangka nderek:
  • 1st £ 1,000 Cash
  • The awarding of cash prizes can take up to 72 jam, sawise completion saka promosi kanggo aken kanggo akun.
  • Winners duwe 30 dina kanggo pratelan hadiah saka wayahe lagi pisanan kabar.
  • pelanggan menang bakal dikirimi notifikasi dening operator Casino ing 72 jam sawise promosi wis rampung.
  • Manajemen cadangan hak kanggo mbatalake, siksa utawa ngowahi apa kompetisi utawa promosi (utawa aturan kuwi) ing sembarang wektu lan tanpa kabar sadurunge.
  • Winnings sing ora ngaku ing 7 dina wektu bisa lan bakal dibusak saka akun pamuter.
  • Umum Syarat-syarat lan kahanan aplikasi.
  • kaputusan Managements iku final ing kasus.