Sarat lan Ketentuan 50% Win ngedongkrak

1.promosi iki mung kasedhiya kanggo sing duwe akun bener umur 18 utawa liyane.

2.This bonus will be active between 2nd – 8th February 2017 GMT.

3.GMT padha karo -9.30hrs ACST, -1hr THIS, PTZ + 8hrs

4.Mung Profit Mundhut (P&L) on selected slot games, Superman, Batman, Justice League and The Green Lantern between 00:00 & 23:59 (GMT) on the day of the promotion will count towards qualification for the Boost.

5.Ngedongkrak bakal dianugerahi miturut MediaWiki net (winnings dhuwit nyata) on selected slots. Ing acara sing net P Panjenengan&L wis accrued minimal £ 10 ing winnings, sampeyan bakal nampa ngedongkrak diwilang ing 50% of your gross P&L.

6.In order to be eligible for the Win Boost, players must have made a minimum deposit of £10 on the day of the promotion and wagered on Superman, Batman, Justice League and The Green Lantern.

7.Maximum total win boost amount is £50 in bonus funds.

8.Standard bonus wagering requirements of 30x the bonus amount apply before bonuses or any capped winnings can be withdrawn.

9.Jumlah konversi maksimum saka dana bonus bakal katutup ing 4x jumlah bonus dianugerahi. dana Bonus Ngonversi otomatis sapisan wagering lengkap.

10.dana Bonus entuk saka promosi iki, mung bisa digunakake kanggo muter ing game slot kita.

11.Wagers ing Blackjack lan Roulette ora kontribusi kanggo abang saka requirement wagering saldo bonus.

12.Total dana sadurunge wagering lengkap bakal roso sepi kabeh bonus lan sembarang winnings saka gara iki kanggo akun.

13.Bonuses can take up to 3 apa dina saka mburi promosi kanggo aken kanggo akun.

14.Sawise aken bonus Panjenengan tetep bener kanggo 28 dina. Apa sampeyan ora ngrampungake syarat wagering ing wektu iki, dana bonus isih bakal dibusak saka akun.

15.Pemain sing ngilingake sing mung siji bonus bisa aktif ing sembarang wektu siji, monggo “akunku” bagean kanggo ndeleng kabeh saiki bonus

16.Manajemen cadangan hak kanggo mbatalake, siksa utawa ngowahi apa kompetisi utawa promosi (utawa aturan kuwi) ing sembarang wektu lan tanpa kabar sadurunge.

17.Umum Syarat-syarat lan kahanan aplikasi. kaputusan Management iku final ing kasus.