Sarat lan Ketentuan ana Cocokake

1.promosi iki mung kasedhiya kanggo sing duwe akun bener umur 18 utawa liwat.

2.This promotion will be active on 7th, 14th, 21st, 28th February 2017 (GMT).

3.GMT padha karo -9.30hrs ACST, -1hr THIS, PTZ + 8hrs

4.Dadi layak kanggo bonus, pemain kudu simpenan minimal £ 10.

5.A bonus saka 50% of your first deposit up to a maximum of £50 will be added to your account.

6.promosi iki mung bakal bener ing simpenan kawitan saka periode promosi.

7.kridit Bonus bakal digawe kanggo akun ing 3 apa dina pungkasan promosi.

8.Standard wagering requirements of 30x the bonus amount apply before the bonus or any capped winnings can be withdrawn.

9.dana Bonus entuk saka promosi iki, can only be used to play on our standard slot games.

10.Total dana sadurunge wagering lengkap bakal roso sepi kabeh bonus lan sembarang winnings saka gara iki kanggo akun.

11.Jumlah konversi maksimum saka dana bonus bakal katutup ing 4x jumlah bonus dianugerahi. dana Bonus Ngonversi otomatis sapisan wagering lengkap.

12.Mung wagers digawe ing game Money Real bakal kontribusi menyang requirement wagering. Wagers digawe ing Play Kanggo games ora count menyang requirement wagering.

13.Sawise aken bonus Panjenengan tetep bener kanggo 28 dina. Apa sampeyan ora ngrampungake syarat wagering ing wektu iki, dana bonus isih bakal dibusak saka akun.

14.Pemain sing ngilingake sing mung siji bonus bisa aktif ing sembarang wektu siji. Mangga menyang “Sajarah sandi akun” bagean maneh kabeh saiki bonus nunggu Panjenengan.

15.Standard Sarat lan Ketentuan aplikasi.

16.Manajemen cadangan hak kanggo mbatalake, siksa utawa ngowahi apa kompetisi utawa promosi (utawa aturan kuwi) ing sembarang wektu lan tanpa kabar sadurunge.

17.kaputusan Management iku final ing kasus.

18.Standard Sarat & kahanan aplikasi.

19.kaputusan Management iku final ing kasus.