Sarat lan Ketentuan ana Cocokake

  • promosi iki mung kasedhiya kanggo sing duwe akun bener umur 18 utawa liyane.
  • This bonus will be active daily on 2nd, 9th, 16th, 23rd and 30th May 2017 (BST).
  • BST padha karo -9.30hrs ACST, -1hr THIS, PTZ + 8hrs
  • To be eligible for a 50% up to £50 Bonus, pemain kudu simpenan minimal £ 10.
  • A bonus saka 50% of your first deposit up to a maximum of £50 will be added to your account.
  • dana Bonus nindakake requirement wagering saka 30x jumlah saka simpenan lan bonus jumlah (e.g. £ 10 simpenan + £ 10 bonus 30 = £ 600) kudu ketemu sadurunge bonus lan sembarang winnings sing diowahi kanggo awis katutup lan lan sembarang winnings luwih dadi withdrawable yen bonus gegandhengan simpenan.
  • Jumlah konversi maksimum saka dana bonus bakal katutup ing 4x jumlah bonus dianugerahi. dana Bonus Ngonversi otomatis sapisan wagering lengkap.
  • promosi iki mung bakal bener ing simpenan kawitan saka dina sing.
  • Bonuses can take up to 3 apa dina saka mburi promosi kanggo aken kanggo akun.
  • The dompet iki bakal kontribusi menyang requirement wagering lan supaya iki: Awis Real, Bonus lan banjur Bonus FreeSpin.
  • Mung wagers digawe ing game Money Real bakal kontribusi menyang requirement wagering. Wagers digawe ing Play Kanggo games ora count menyang requirement wagering.
  • Sawise aken bonus Panjenengan tetep bener kanggo 28 dina. Apa sampeyan ora ngrampungake syarat wagering ing wektu iki, dana bonus isih bakal dibusak saka akun.
  • Total dana sadurunge wagering lengkap bakal roso sepi kabeh bonus lan sembarang winnings saka gara iki kanggo akun.
  • kridit Bonus exempt lan biso kanggo digunakake ing pertandhingan sabanjuré: dracula, Guns 'N’ roses, Jimi Hendrix, gaib Fortune, The Invisible Man, Cleopatra MegaJackpot, Siberian Storm Megajackpot, Megajackpots Isle O'Plenty, Wolf Run Megajackpot, Star Lanterns Megajackpot, Gong Xi Fa Cai, More Monyet Jackpot Lintang, Genie Jackpots, Winstar, Liga Kehakiman, Batman, Superman, Flash ing, Lantern Green, An Evening with Holly Madison, Psycho, James Dean, Babi Wisaya, Thunderstruck II, Avalon, Wheel of Fortune ing Tour, Champion Raceways, Slot O Gold, Super Spinner, Super Diamond Deluxe
  • Pemain sing ngilingake sing mung siji bonus bisa aktif ing sembarang wektu siji, monggo “profile” bagean kanggo ndeleng kabeh saiki bonus
  • Manajemen cadangan hak kanggo nglirwakake sembarang pembayaran promosi yen pracaya sing promosi wis dilecehke lan / utawa endi syarat-syarat nawarake ora kawujud.
  • Manajemen cadangan hak kanggo mbatalake, siksa utawa ngowahi apa kompetisi utawa promosi (utawa aturan kuwi) ing sembarang wektu lan tanpa kabar sadurunge.
  • Standard Sarat & kahanan aplikasi.
  • kaputusan Management iku final ing kasus.